Robin Hazekamp Robin Hazekamp
04/07/2023 18:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 04/07/2023 18:00

Bybit maakt crypto handelen gemakkelijker dan ooit

Nieuws
Bybit maakt crypto handelen gemakkelijker dan ooit

Foto: Barillo_Picture / Shutterstock.com

De ‘copy trading‘ functie van crypto exchange Bybit is vernieuwd en verbeterd. Gebruikers van de copy trading functie hebben nu toegang tot het derivaten portaal. In het portaal heeft men toegang tot een grote variatie aan tools van derde partijen om de gebruikerservaring te verbeteren. Ook kan men geautomatiseerd traden aanzetten om te handelen op basis van de acties van succesvolle investeerders. Daarnaast krijgen lezers van Crypto Insiders €20 cadeau voor registratie op Bybit.

🚀 Gratis crypto: Nederlandse broker maakt lezers van Crypto Insiders vandaag SHIB miljonair; pak jouw gratis 1.500.000 SHIB
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Nieuwe update biedt tal van nieuwe functies

Door het integreren van het derivaten portaal in Bybit’s Copy Trading platform, kunnen traders nu toegang krijgen tot verschillende functies en tools voor het beheren van hun wallets. Met deze integratie verschijnen de orders direct op het portaal, wat betekent dat er geen aparte Copy Trading-tab nodig is. Dit maakt het gemakkelijker voor andere traders om de posities van de ‘Master Traders’, de beste traders op het platform, te kopiëren. Daarnaast kan men geautomatiseerd traden aanzetten om traders van een hoop werk te ontlasten. 

Ben Zhou, medeoprichter en CEO van Bybit is enthousiast over de update: 

“We zijn blij om deze grote update van onze Copy Trade functie aan te kondigen terwijl we de markt blijven leiden op het gebied van copy trading technologie waarbij we evolueren en verbeteren op basis van de behoeften van onze klanten.”

Advertisement

Tools voor Master Traders

Met de update krijgen meer dan 18 duizend Master Traders op Bybit toegang tot extra tools om hun handelspraktijken te ondersteunen. De traders kunnen hun Bybit Subaccounts linken aan onder andere 3Commas, Insilico Terminal en anderen. Met de tools kunnen nieuwe functies worden gebruikt die niet eerder beschikbaar waren voor Bybit gebruikers. Zo kan men met de tools bijvoorbeeld toegang krijgen tot conditionele orders, volgstops en Time-weighted average price (TWAP) orders.

Bybit is een in Dubai gevestigde internationale crypto exchange die in 2018 is opgericht door Ben Zhou. Op het platform zijn meer dan 270 assets genoteerd. Bybit is vanwege zijn internationale oriëntatie een exchange met voor iedere trader wat wils. Het platform heeft ruim 10 miljoen gebruikers en is actief in 160 landen. Met haar focus op snelheid, liquiditeit en gebruikerservaring heeft Bybit een plek verworven als een prominente speler in de wereld van crypto. Lezers van Crypto Insiders krijgen bij registratie op Bybit €20 cadeau. Registreren kan via deze link

Deel dit artikel
Robin Hazekamp

Toen Robin in de Europese politieke wedstrijd iMEP opeens moest verzinnen hoe de EU effectieve regelgeving op moest stellen voor cryptocurrency, stond hij even met zijn mond vol tanden. Terwijl hij zijn achtergrondonderzoek uitvoerde, ontdekte hij de voordelen van deze economische noviteit. In Robins visie gaan de EU en cryptocurrency hand in hand. Met een scherpe blik analyseert Robin hoe politiek en cryptocurrency elkaar zowel aanvult als tegenwerkt.

Net binnen
Trending
goudkoorts-man-vindt-klomp-goud-goldrepublic
Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
crypto-belasting-toezicht
Nederlandse crypto houders opgelet: Belastingdienst gaat strenger optreden
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
eddy-crypto-miljonair-tiener
Crypto-miljonair Eddy begon met €93 op 15-jarige leeftijd
Advertisement

Trending Nieuws nieuws

Bitget Beschermingsfonds: een voortdurend streven naar transparantie
Bitget Beschermingsfonds: een voortdurend streven naar transparantie
Gaat dit social mediaplatform Facebook voorbij?
Gaat dit social mediaplatform Facebook voorbij?
We geven onze lezers vandaag €10 Bitcoin cadeau!
We geven onze lezers vandaag €10 Bitcoin cadeau!
Advertisement