Shane Kuijpers
23/03/2022 18:22 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/09/2023 12:53

C2X: IEO op FTX heeft een listing opgeleverd

icon-altcoins
Altcoin nieuws
C2X: IEO op FTX heeft een listing opgeleverd

Foto: Twitter FTX

Vorige week vrijdag, op 18 maart, was het zover: de initial exchange offering (IEO) blockchain gaming-platform van C2X (CTX) ging live op crypto exchange FTX. Op Crypto Insiders waren iets daarvoor al aankondigingen te lezen. De IEO bleek succesvol te zijn en ondertussen heeft C2X eerder deze week een listing gekregen op FTX. De token is te verhandelen op de spotmarkt. 

Heb je interesse in C2X, maar heb je nog geen account op FTX? Geen enkel probleem. Via deze link kun je je eenvoudig registreren op de crypto exchange. Het is wel belangrijk dat je KYC (know-your-customer) level 2 voltooid, wanneer je alles uit het account wilt halen.

Nieuw Nederlands crypto project groeit als kool en gaat voor meer
  • icon-altcoins
    Altcoin nieuws

C2X

Wat is C2X precies? C2X is het blockchain gaming platform dat naar eigen zeggen het ‘ultieme blockchain gaming platform’ wil creëren waar iedereen aan mee kan doen en van kan genieten door simpelweg te spelen. Het platform van C2X is gebouwd rondom de volgende 3 pijlers:

  • Deelname. Zoals gezegd kan iedereen deelnemen aan de C2X blockchain, door gewoon hun games te spelen.
  • Productie. Alle spelers gaan bijdragen aan het C2X ecosysteem. Iedereen die gamet wordt namelijk tegelijkertijd een waarde creator
  • Winst voor iedereen. De toewijding van de fans en gamers moet beloond worden. C2X wil continu voortgang boeken en die doen ze onder andere door ‘circulation of value’ te faciliteren. De waarde blijft zodoende binnen het ecosysteem.

Bezitters van C2X tokens krijgen bovendien mede zeggenschap over het ecosysteem, daar ze mogen stemmen op nieuwe beslissingen. C2X heeft al een aantal games die te downloaden zijn in de iOS App Store en in Google Play. Nieuwe games zullen snel aangekondigd worden.

Advertentie

FTX handelskosten

Interesse in C2X? Dan ben je vast benieuwd naar de FTX handelskosten. Deze zijn in onderstaande afbeelding terug te vinden. De handelskosten in het overzicht gelden voor de futures en spotmarkten. 

Meer informatie over FTX handelkosten, kortingen en referral campagnes is te lezen op deze pagina.

Deel dit artikel
Shane Kuijpers

Shane is begin 2020 voor het eerst echt in contact gekomen met cryptocurrency. Waar het begon als een soort hobby is het ondertussen een dagelijkse bezigheid voor hem. Hij volgt de laatste ontwikkelingen op de voet en kijkt niet alleen met grote interesse naar Bitcoin, maar ook naar tal van altcoins. Veel uiteenlopende projecten maken dat de mogelijkheden met crypto eindeloos zijn en om die reden zal crypto ook in de toekomst onderdeel zijn in het leven van Shane. Shane is naast auteur bij Crypto Insiders ook student International Business.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie