Shane Kuijpers
07/09/2022 12:32 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/09/2022 12:32

Cashcow awards 2022: stemmen op Coinmerce kan nog tot vrijdag!

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…

Op 4 november 2022 is het zover; de prestigieuze Cashcow awards van 2022 worden dan uitgereikt. Er worden maar liefst tien Cashcow Awards vergeven en wel voor de volgende categorieën: de beste broker, de beste aanbieder van structured products, de beste aanbieder van duurzame producten, de beste aanbieder van beleggingsproducten in vastgoed, de beste beleggingsexpert, het beste crowdfundplatform, de beste online vermogensbeheerder, de beste aanbieder impactbeleggen, het beste Nederlandse Cryptofonds en de beste Crypto Broker.

In die laatste categorie kan men ook stemmen op Nederlandse crypto broker Coinmerce. De eerste stemmingsronde eindigt vrijdag 9 september om 12:00, dus wees er snel bij als je wilt stemmen. Maak bovendien kans op een dinercheque van €100. Stemmen kan op de website van Cashcow.

Na de eerste stemmingsronde volgen er vijf nominaties per categorie. op deze genomineerden kan men dan vervolgens stemmen tot 29 oktober 12:00. Zoals gezegd worden de uiteindelijke winnaars bekendgemaakt op 4 november, tijdens de Beleggingsfair in de Beurs van Berlage.

Meer dan €42 miljoen aan crypto gestolen van platform op Arbitrum
  • icon-walletsexchanges
    Wallets en Exchanges

Coinmerce

Coinmerce is een Nederlandse crypto broker die opgericht is in 2017. Hun missie is duidelijk; crypto eenvoudig en toegankelijk maken voor iedereen. En dat is ze ondertussen aardig gelukt. Coinmerce weet dat ze zonder community nergens zijn en dat staat centraal bij hun kernwaarden:

  • Integriteit. De veiligheid van het platform en de diensten hebben hoge prioriteit. Coinmerce is transparant, betrouwbaar en zet graag een stap extra.
  • Toegankelijk voor iedereen. De broker is toegankelijk voor iedereen, overal en in begrijpelijke taal. Crypto investeerders met alle soorten ervaringen kunnen terecht bij Coinmerce. 
  • Samen innoveren. Krachten bundelen en samenwerken, daar geloven ze in. Bij Coinmerce staat men niet stil. Dat geldt voor henzelf, het platform en hun gebruikers.

Wil jij je geld toekomst geven en is eenvoud voor jou belangrijk bij het investeren in crypto? Registreer je dan nu bij Coinmerce! Verifiëren duurt maar aantal minuten en wanneer je alle stappen doorloopt kun je ook nog eens in aanmerking komen voor een bonus van €10.

Deel dit artikel
Shane Kuijpers

Shane is begin 2020 voor het eerst echt in contact gekomen met cryptocurrency. Waar het begon als een soort hobby is het ondertussen een dagelijkse bezigheid voor hem. Hij volgt de laatste ontwikkelingen op de voet en kijkt niet alleen met grote interesse naar Bitcoin, maar ook naar tal van altcoins. Veel uiteenlopende projecten maken dat de mogelijkheden met crypto eindeloos zijn en om die reden zal crypto ook in de toekomst onderdeel zijn in het leven van Shane. Shane is naast auteur bij Crypto Insiders ook student International Business.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie