coinbase_biedt_met_nieuwe_plugin_meer_mogelijkheden_voor_betalingsplatform

Coinbase biedt met nieuwe plugin meer mogelijkheden voor haar betalingsplatform

0

Coinbase Commerce, een platform dat betalingen met cryptocurrency mogelijk maakt, heeft een reeks initiatieven aangekondigd om de crypto-commerce te ondersteunen. Daaronder valt ook een WooCommerce-plugin waarmee miljoenen verkopers de optie wordt geboden om cryptocurrencies te accepteren, en om Bitcoin (BTC) en Litecoin (LTC) rechtstreeks te verzenden en andere nieuwe mogelijkheden. Coinbase is van mening dat de verbeterde toegang zal bijdragen aan de acceptatie van cryptocurrency en een meer open financieel systeem. Coinbase meldt het volgende in een blogpost op haar website:

Voor verkopers op WooCommerce, een van de populairste eCommerce-platforms op internet, is het nu gemakkelijker dan ooit om cryptocurrencies te accepteren als betaalmiddel. De veelgebruikte plugin is goed voor meer dan 28% van alle webshops, en zij zullen nu allemaal toegang hebben tot cryptocurrency-betalingen van klanten over de hele wereld. Deze grotere toegang zal leiden tot wijder verspreid gebruik en zal ons uiteindelijk dichterbij ons doel van een open financieel systeem brengen.

Gebruikers kunnen de WooCommerce-plugin installeren vanuit GitHub.

Coinbase heeft ook aangekondigd dat er een betaalknop “React” op een website geïnstalleerd kan worden om betalingen met cryptocurrency mogelijk te maken, “of dat nou gaat om het accepteren van donaties voor een open source-project of om tickets voor je evenement te verkopen”.

Alle betalingen die via Coinbase Commerce worden verzonden, stellen klanten in staat om rechtstreeks geld van hun crypto-wallet naar een door de verkoper beheerd cryptocurrency-adres te sturen. Verkopers nemen geen transactiekosten in rekening om betalingen te accepteren en de volledige controle over hun geld te behouden:

Vergeet niet dat alle betalingen via Coinbase Commerce echt peer-to-peer zijn. Wanneer klanten geld uit hun cryptocurrency-wallet sturen, wordt het rechtstreeks naar een door verkoper beheerde cryptocurrency-adres verzonden en on-chain op de betreffende blockchain verwerkt. Dit betekent dat verkopers nooit transactiekosten hoeven te betalen om betalingen te accepteren en dat ze altijd de volledige controle over hun fondsen behouden.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Laatste nieuws