Rico Engelbarts
28/09/2018 18:10 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 28/09/2018 18:10

Coinbase introduceert nieuwe educatieve producten voor beginnende traders

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
coinbase_introduceert_nieuwe_educatieve_producten_voor_beginnende_traders

Foto: rarrarorro/Shutterstock

Cryptocurrency exchange Coinbase komt met een nieuwe update bedoeld om beginners de crypto wereld te helpen begrijpen. Dit laat de beurs weten in een blogpost van afgelopen donderdag.
Coinbase lanceert een educatieve ‘Crypto Bundle’ die het beginnelingen makkelijk moet maken een eerste aankoop op de exchange te doen.

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen hier €10,- gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

De Coinbase universiteit

Het nieuwe educatieve aanbod is het resultaat van een marktonderzoek dat Coinbase deed onder haar klanten. Er werd hierbij gekeken naar het beslissingsprocess bij het kopen van cryptocurrencies en wat de problemen zijn waar mensen vaak tegenaan lopen. Dusdanig komt Coinbase met twee nieuwe secties op de website:
Coinbase Learn is bedoeld om alle kanten van informatie te voorzien omtrent de technologie achter cryptocurrencies. Het materiaal op Coinbase Learn is zo in elkaar gezet dat het ook te begrijpen is voor beginners.
Daarnaast heeft Coinbase nu ook de nieuwe Coinbase Asset Pages; Een lijst met de actuele top-50 cryptocurrencies. De lijst geeft voor elke cryptocurrency een overzicht weer met actuele en historische handelsdata, een omschrijving, en links naar project whitepapers en relevantie websites.

Advertentie

Coinbase bundles

Het nieuwe Coinbase Bundles product bestaat uit een bundel van uitleg omtrent de aankoop van vijf cryptocurrencies die worden ondersteund op Coinbase; Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ehtereum (ETH), Litecoin (LTC), en Ethereum Classic (ETC).
De bundel biedt een minimale aankoop van $25. Hoewel er geen maximum aankoopbedrag is zal het aantal aankopen per dag wel per klant gelimiteerd worden. Eenmaal gekocht kunnen de coins in de bundel op gebruikelijke wijze verhandeld worden.
Coinbase hoopt de Coinbase Bundle binnen enkele weken te introduceren in Amerika, Europa en het Verenigd Koninkrijk.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.
Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Crypto houders opgelet: belastingdienst gretig met aanslagen
Crypto houders opgelet: Belastingdienst gretig met aanslagen
bitpanda-crypto-exchange-bitvavo
Grote crypto exchange sluit per 1 februari de deuren in Nederland
Advertentie
Advertentie