Discussier met alle crypto insiders via Telegram

Coinbase introduceert nieuwe educatieve producten voor beginnende traders

Cryptocurrency exchange Coinbase komt met een nieuwe update bedoeld om beginners de crypto wereld te helpen begrijpen. Dit laat de beurs weten in een blogpost van afgelopen donderdag.

Coinbase lanceert een educatieve ‘Crypto Bundle’ die het beginnelingen makkelijk moet maken een eerste aankoop op de exchange te doen.

De Coinbase universiteit

- Advertentie -

Het nieuwe educatieve aanbod is het resultaat van een marktonderzoek dat Coinbase deed onder haar klanten. Er werd hierbij gekeken naar het beslissingsprocess bij het kopen van cryptocurrencies en wat de problemen zijn waar mensen vaak tegenaan lopen. Dusdanig komt Coinbase met twee nieuwe secties op de website:

Coinbase Learn is bedoeld om alle kanten van informatie te voorzien omtrent de technologie achter cryptocurrencies. Het materiaal op Coinbase Learn is zo in elkaar gezet dat het ook te begrijpen is voor beginners.

Daarnaast heeft Coinbase nu ook de nieuwe Coinbase Asset Pages; Een lijst met de actuele top-50 cryptocurrencies. De lijst geeft voor elke cryptocurrency een overzicht weer met actuele en historische handelsdata, een omschrijving, en links naar project whitepapers en relevantie websites.

Coinbase bundles

Het nieuwe Coinbase Bundles product bestaat uit een bundel van uitleg omtrent de aankoop van vijf cryptocurrencies die worden ondersteund op Coinbase; Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ehtereum (ETH), Litecoin (LTC), en Ethereum Classic (ETC).

De bundel biedt een minimale aankoop van $25. Hoewel er geen maximum aankoopbedrag is zal het aantal aankopen per dag wel per klant gelimiteerd worden. Eenmaal gekocht kunnen de coins in de bundel op gebruikelijke wijze verhandeld worden.

Coinbase hoopt de Coinbase Bundle binnen enkele weken te introduceren in Amerika, Europa en het Verenigd Koninkrijk.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.833,13 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.708,91 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.755,02 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.786,52 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.216,10 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.833,13 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.708,91 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.755,02 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.786,52 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.216,10 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...