Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo

Crypto-beveiliger Fireblocks ziet maandelijks volume stijgen naar $7 miljard

Fireblocks, beveiligingsspecialist van de digitale activa zoals cryptocurrencies, deed op 30 april een aankondiging nadat het platform een totaal maandelijks volume bereikte van $7 miljard. Naar aanleiding hiervan zijn er plannen gemaakt om uit te breiden naar nieuwe delen in Azië. Momenteel hebben ze nieuwe kantoren geopend in Hong Kong en Singapore. Ze hopen hiermee meer aandacht te trekken van lokale ondernemers en grote bedrijven om zich te richten op veilige transacties.

Het bedrijf ging eerder de samenwerking aan met Amber Group, Blitz Grou en Three Arrow Capital en zag daardoor een flinke stijging. Stephen Richardson, manager product strategie reageerde op de recente gebeurtenissen

“Gezien de betrokkenheid van de regering in Azië rondom blockchain projecten en financiële instituties, is het erg belangrijk dat alle systemen optimaal functioneren.”

- Advertentie -

Fireblocks houdt zich vooral bezig met de beveiliging van private keys, API gegevens en wallet adressen, software en hardware matig. Met het platform wat ze gebouwd hebben wordt het mogelijk gemaakt om veilige transacties te doen tussen exchanges en wallets. Ze hebben hiervoor gebruik gemaakt van nieuwe protocollen en technologie, waardoor het mogelijk werd om transacties extra te verzekeren.

Fireblocks zei in een interview dat de voorwaarden die zij stellen aan transacties bescherming bieden tegen het verliezen van digitale valuta, hacks, afpersing of software bugs.

Door deze updates kwam het bedrijf sterk in de schijnwerpers te staan en nam de groei gestaag toe. Vanaf de eerste lancering hielp Fireblocks bij het veiligstellen van meer dan $2,5 miljard per maand. 6 maanden later was dat $7 miljard per maand en meer dan $30 miljard in totaal.

Om cryptocurrencies veilig te bewaren kan men ook hardware wallets gebruiken. Dit zijn een soort USB-stickjes waarop je private keys bewaard kunnen worden.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€8.236,00 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€8.290,51 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€8.298,10 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.300,83 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€8.344,85 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De...

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

0
Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De koers van bitcoin komt al een week niet meer door die weerstand van de $9.300 heen. Waar we onophoudelijk fake-outs hadden omhoog en omlaag, gaan...