Cryptocurrency exchange Binance schrapt ‘leveraged tokens’, veroorzaakt verwarring bij gebruikers

Cryptocurrency exchange Binance lanceert fiat gateway in Zuid-Afrika; doneert 1 miljoen dollar

Zuid-Afrikaanse crypto-enthousiastelingen kunnen binnenkort Zuid-Afrikaanse rand storten op cryptocurrency exchange Binance. De CEO van Binance, Changpeng Zhao, kondigde dit aan tijdens de Blockchain Africa Conference. 

Changpeng Zhao over Afrika

Deze ontwikkeling is deel van een project dat in 2018 startte in Uganda. Zhao erkende dat Zuid-Afrika altijd al een van de landen is geweest waar Binance, een van de grootste exchanges wereldwijd, van plan was diensten aan te bieden. Op dit moment is de exchange al actief in maar liefst 35 Afrikaanse landen, waar Zuid-Afrika nu bij komt.

Afrika heeft misschien wel de grootste vraag naar en instrumentele use-cases voor cryptocurrencies, met name voor financiële toegang. Volgens de wereldbank staat ongeveer 66% van de sub-Sahara Afrikanen niet geregistreerd bij een bank. Dus in plaats van hen te registreren bij een bank, laten wij hen dan betrekken in Bitcoin.

Binance doneert voor educatie

Zuid-Afrika is volgens Zhao een land waarin de acceptatie van cryptocurrency blijft stijgen en waarbij het land tevens goed scoort op het gebied van cryptocurrency-eigendom. De country manager van Zuid-Afrika, Tanya Knowles, bevestigde dat het bedrijf ook van plan is $1 miljoen te investeren om blockchain-educatie in het land te ondersteunen. Deze donatie wordt gedaan via de Binance Charity Foundation. 

Advertentie

Binance is op dit moment de grootste cryptocurrency exchange gebaseerd op handelsvolume. Daarnaast support de exchange in 180 landen het handelen via hun platform waarop meer dan 1,4 miljoen transacties per seconde plaatsvinden.

Advertentie
Ad
Ad
SATOS
Reviewed
€16.138,20 Kopen
1
1
Bitonic
Reviewed
€15.887,00 Kopen
2
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€15.905,70 Kopen
3
3
Litebit
Reviewed
€15.966,80 Kopen
4
4
Bitvavo
Reviewed
€16.001,00 Kopen
Laatste nieuws