Timo Bult Timo Bult
20/09/2019 17:30 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 20/09/2019 17:30

Cryptocurrency exchange Coinbase gaat 17 nieuwe altcoins onderzoeken voor mogelijke notering

Nieuws
Cryptocurrency exchange Coinbase gaat 17 nieuwe altcoins onderzoeken voor notering

Foto: 3rdtimeluckystudio/Shutterstock

De grote Amerikaanse cryptocurrency exchange Coinbase heeft aangegeven dat het overweegt om 17 nieuwe cryptocurrencies toe te voegen. Dit meldt de exchange in op 19 september gepubliceerde blogpost. Opvallend is dat een aantal van de altcoins op het lijstje nog niet zijn gelanceerd.
In de blogpost geeft Coinbase aan dat het nu ook naar nog niet gelanceerde cryptocurrencies wil gaan kijken. Zo schrijft het:

Tot op heden hebben we grotendeels ondersteuning gezocht voor activa die al live zijn en beschikbaar zijn om op andere locaties te verhandelen. Vandaag kondigen we onze intentie aan om activa te verkennen die nog niet zijn gelanceerd en die Coinbase mogelijk in de toekomst zal ondersteunen.

Coinbase kijkt naar 17 cryptocurrencies waarvan een deel nog niet is gelanceerd of nog in de testfase zitten. De cryptocurrencies in kwestie zijn: Avalanche, Celo, Chia, Coda, Dfinity, Filecoin, Handshake, Kadena, Mobilecoin, NEAR, Nervos, Oasis, Orchid, Polkadot, Solana, Spacemesh, and Telegram, aldus Coinbase in het blogartikel.
Alle projecten worden op basis van Coinbase’s ‘Digital Asset Framework’ beoordeeld. Hierbij worden zowel de technische aspecten als juridische aspecten meegenomen. Zo schrijft Coinbase in de blogpost:

Onze beslissing om een [crypto] activa te ondersteunen vereist een belangrijke technische en nalevingsbeoordeling en kan in sommige rechtsgebieden onderworpen zijn aan wettelijke goedkeuring. We kunnen daarom niet garanderen of en wanneer een hierboven vermeld cryptocurrency zal worden genoteerd binnen een Coinbase-product in enig rechtsgebied.

Het laatste cryptocurrency-project op het lijstje, Telegram Open Network (TON), gaf begin vorige week nog de brondcode van de TON-blockchain vrij ter voorbereiding van de lancering. Telegram haalde in 2018 een recordbedrag van $1,7 miljard op tijdens een Initial Coin Offering (ICO).
Crypto Insider David heeft weer een nieuwe bitcoin (BTC) koers weekanalyse voor je klaarstaan! Hierin geeft hij aan nog steeds bullish te zijn. Nieuwsgierig naar zijn analyse? Lees dan hier verder.
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
student verdient miljoenen ongeluk bij geluk student
Student werd in één oogwenk cryptomiljonair, “geluk bij een ongeluk”
Advertentie

Trending Altcoin nieuws

Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Shiba Inu knalt cryptomarkt voorbij na positief nieuws
Nieuwe crypto schiet 590% omhoog in minuten – handelaren verrast
Advertentie