Timo Bult Timo Bult
20/09/2019 17:30 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 20/09/2019 17:30

Cryptocurrency exchange Coinbase gaat 17 nieuwe altcoins onderzoeken voor mogelijke notering

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Cryptocurrency exchange Coinbase gaat 17 nieuwe altcoins onderzoeken voor notering

Foto: 3rdtimeluckystudio/Shutterstock

De grote Amerikaanse cryptocurrency exchange Coinbase heeft aangegeven dat het overweegt om 17 nieuwe cryptocurrencies toe te voegen. Dit meldt de exchange in op 19 september gepubliceerde blogpost. Opvallend is dat een aantal van de altcoins op het lijstje nog niet zijn gelanceerd.
In de blogpost geeft Coinbase aan dat het nu ook naar nog niet gelanceerde cryptocurrencies wil gaan kijken. Zo schrijft het:

Tot op heden hebben we grotendeels ondersteuning gezocht voor activa die al live zijn en beschikbaar zijn om op andere locaties te verhandelen. Vandaag kondigen we onze intentie aan om activa te verkennen die nog niet zijn gelanceerd en die Coinbase mogelijk in de toekomst zal ondersteunen.

Coinbase kijkt naar 17 cryptocurrencies waarvan een deel nog niet is gelanceerd of nog in de testfase zitten. De cryptocurrencies in kwestie zijn: Avalanche, Celo, Chia, Coda, Dfinity, Filecoin, Handshake, Kadena, Mobilecoin, NEAR, Nervos, Oasis, Orchid, Polkadot, Solana, Spacemesh, and Telegram, aldus Coinbase in het blogartikel.
Alle projecten worden op basis van Coinbase’s ‘Digital Asset Framework’ beoordeeld. Hierbij worden zowel de technische aspecten als juridische aspecten meegenomen. Zo schrijft Coinbase in de blogpost:

Onze beslissing om een [crypto] activa te ondersteunen vereist een belangrijke technische en nalevingsbeoordeling en kan in sommige rechtsgebieden onderworpen zijn aan wettelijke goedkeuring. We kunnen daarom niet garanderen of en wanneer een hierboven vermeld cryptocurrency zal worden genoteerd binnen een Coinbase-product in enig rechtsgebied.

Het laatste cryptocurrency-project op het lijstje, Telegram Open Network (TON), gaf begin vorige week nog de brondcode van de TON-blockchain vrij ter voorbereiding van de lancering. Telegram haalde in 2018 een recordbedrag van $1,7 miljard op tijdens een Initial Coin Offering (ICO).
Crypto Insider David heeft weer een nieuwe bitcoin (BTC) koers weekanalyse voor je klaarstaan! Hierin geeft hij aan nog steeds bullish te zijn. Nieuwsgierig naar zijn analyse? Lees dan hier verder.
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Timo Bult

Timo is hoofdredacteur van Crypto Insiders en een gepassioneerde voorstander van de real-world toepassingen van cryptotechnologie. Zijn interesse werd gewekt tijdens zijn werk voor een groot Fins accountancybedrijf, waar hij onderzoek deed naar het toepassen van blockchain door financiële bedrijven. Ook voor zijn Master’s thesis bleef hij in de cryptohoek. Hij onderzocht hoe NFT’s in kunnen worden toegepast in games, en welke uitdagingen daar liggen. Timo gelooft dat cryptotechnologie onze economie inclusiever, eerlijker en welvarender kan maken, en dat de transparantie van deze technologie corruptie in ontwikkelingslanden kan tegengaan.

Net binnen
Trending
bekende-nederlander-verliest-crypto-vermogen-wilfred-genee
Bekende Nederlander verliest vermogen aan Bitcoin, ‘slechtste week ooit’
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economische scenario af
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economisch scenario af
Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
Grote leegloop bij bitcoin miners op komst, zegt bankgigant JPMorgan
Bitcoin stijging zal van korte duur zijn, volgens mega-bank
Advertentie

Trending Altcoin nieuws

Afgelopen 2 jaar wekelijks €25 aan solana kopen: het bizarre resultaat
Afgelopen 2 jaar wekelijks €25 aan solana kopen: het bizarre resultaat
Duizenden euro’s winst met €25 per week aan dogecoin - bewezen aanpak
Duizenden euro’s winst met €25 per week aan dogecoin – bewezen aanpak
Waarom BlackRock plots tienduizenden dollars aan meme crypto bezit
Solana memecoin explodeert 7.100%: Experts waarschuwen voor risico’s
Advertentie