Cryptocurrency exchange Coinbase gaat 17 nieuwe altcoins onderzoeken voor notering

Cryptocurrency exchange Coinbase gaat 17 nieuwe altcoins onderzoeken voor mogelijke notering

De grote Amerikaanse cryptocurrency exchange Coinbase heeft aangegeven dat het overweegt om 17 nieuwe cryptocurrencies toe te voegen. Dit meldt de exchange in op 19 september gepubliceerde blogpost. Opvallend is dat een aantal van de altcoins op het lijstje nog niet zijn gelanceerd.

In de blogpost geeft Coinbase aan dat het nu ook naar nog niet gelanceerde cryptocurrencies wil gaan kijken. Zo schrijft het:

Tot op heden hebben we grotendeels ondersteuning gezocht voor activa die al live zijn en beschikbaar zijn om op andere locaties te verhandelen. Vandaag kondigen we onze intentie aan om activa te verkennen die nog niet zijn gelanceerd en die Coinbase mogelijk in de toekomst zal ondersteunen.

Coinbase kijkt naar 17 cryptocurrencies waarvan een deel nog niet is gelanceerd of nog in de testfase zitten. De cryptocurrencies in kwestie zijn: Avalanche, Celo, Chia, Coda, Dfinity, Filecoin, Handshake, Kadena, Mobilecoin, NEAR, Nervos, Oasis, Orchid, Polkadot, Solana, Spacemesh, and Telegram, aldus Coinbase in het blogartikel.

Advertentie

Alle projecten worden op basis van Coinbase’s ‘Digital Asset Framework’ beoordeeld. Hierbij worden zowel de technische aspecten als juridische aspecten meegenomen. Zo schrijft Coinbase in de blogpost:

Onze beslissing om een [crypto] activa te ondersteunen vereist een belangrijke technische en nalevingsbeoordeling en kan in sommige rechtsgebieden onderworpen zijn aan wettelijke goedkeuring. We kunnen daarom niet garanderen of en wanneer een hierboven vermeld cryptocurrency zal worden genoteerd binnen een Coinbase-product in enig rechtsgebied.

Het laatste cryptocurrency-project op het lijstje, Telegram Open Network (TON), gaf begin vorige week nog de brondcode van de TON-blockchain vrij ter voorbereiding van de lancering. Telegram haalde in 2018 een recordbedrag van $1,7 miljard op tijdens een Initial Coin Offering (ICO).

Crypto Insider David heeft weer een nieuwe bitcoin (BTC) koers weekanalyse voor je klaarstaan! Hierin geeft hij aan nog steeds bullish te zijn. Nieuwsgierig naar zijn analyse? Lees dan hier verder.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Advertentie
Ad
Ad
Bitvavo
Reviewed
€5.357,00 Kopen
1
1
Coinmerce
Reviewed
€5.369,70 Kopen
2
2
Litebit
Reviewed
€5.399,55 Kopen
3
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€5.419,07 Kopen
4
4
Anycoin Direct
Reviewed
€5.421,36 Kopen
5
5
Bitonic
Reviewed
€5.427,56 Kopen
Laatste nieuws