Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo

Telegram geeft broncode voor TON-blockchain vrij ter voorbereiding op lancering van Gram Token

Berichtendienst Telegram heeft de broncode van zijn blockchain-project, de Telegram Open Network (TON), vrijgegeven als onderdeel van de laatste testfase voor de lancering van de Gram token, Telegrams eigen cryptocurrency.

Met de code kan men een zogenaamde node van de TON-blockchain draaien ter voorbereiding van de lancering van de Gram token. Dat geeft de mogelijkheid om nog eventuele laatste kinderziekten uit het netwerk te halen. Er zijn momenteel 100 nodes die door Telegram zelf worden beheerd.

- Advertentie -

Mitja Goroshevsky, CTO van TON Labs, zegt het volgende over de code:

De broncode voor een volledige node dat toegang heeft tot het testnet en blocks kan maken en valideren is vrijgegeven. De Lite client is enkele maanden geleden al uitgebracht. TON Labs zal maandag een publieke bèta van zijn tools voor ontwikkelaars vrijgeven.

Oorspronkelijk zou de broncode al op 1 september worden uitgebracht, maar dat werd uitgesteld voor onbekende redenen. Telegram haalde een recordbedrag op van zo’n $1.7 miljard in een initial coin offering (ICO) in 2018 voor de Gram token.

De lancering van het mainnet staat gepland voor 31 oktober. De Gram token moet tevens tegen die tijd gelanceerd zijn anders is Telegram gedwongen de investeerders van de ICO terug te betalen.

Bitcoin (BTC) is en blijft bullish volgens onze analist David. Lees hier zijn meest recente column!

Voor wie er nog mee onbekend is: Crypto Insiders heeft een eigen Telegram kanaal. Klik op de banner hieronder om met ons en onze community te kletsen!

telegram_banner

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.927,00 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€9.990,95 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.999,40 Kopen
3
SATOS
Reviewed
€10.066,50 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€10.066,50 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.927,00 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.990,95 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.999,40 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De keiharde waarheid voor (startende) investeerders!

Wat is de grootste overeenkomst tussen eind 2017-begin 2018 en medio 2020? Precies, het grote aantal "nieuwe" investeerders op de markt. Deze keer niet...