Thom Derks Thom Derks
03/11/2022 13:30 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 03/11/2022 13:30

Een Nederlandse crypto broker waar Satoshi trots op zou zijn

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…

Foto: PERCULIAR BOY/Shutterstock

Satoshi Nakamoto heeft bitcoin (BTC) bedacht als een decentrale valuta waarmee jij de baas bent over je eigen vermogen. Die gedachte staat ook centraal in de bedrijfsvoering en strategie van Anycoin Direct. Om ook beginnende crypto-investeerders dat idee van onafhankelijkheid te geven heeft deze Nederlandse broker de Anycoin Vault ontwikkeld.

Cryptonetwerk Hedgey Finance getroffen door miljoenenhack
  • icon-walletsexchanges
    Wallets en Exchanges

De Anycoin Vault

De Anycoin Vault is een digitale kluis waar jij jouw crypto op één veilige plek kunt bewaren. Het is een digitale omgeving waarin gebruikers onbeperkt tokens kunnen uitwisselen, zonder dat ze daarvoor de blockchain hoeven te gebruiken. Dit maakt het doen van transacties sneller, goedkoper en voor beginners ook een stuk veiliger.

Een foutje is namelijk snel gemaakt als het om blockchain technologie gaat en zeker voor beginners kan dat lastig zijn. Als jij bijvoorbeeld een foutje maakt in het overnemen van je adres, dan loop je het risico dat jouw bitcoin volledig onbereikbaar zijn. De crypto-wereld staat helaas bol van de verhalen van mensen die deze pijnlijke fout maakten.

Lees ook onze Anycoin Direct review.

Ook het hacken van je wallet is geen risico meer dankzij de Anycoin Vault. De enige manier om fondsen uit de kluis te halen is door geld naar je eigen rekening te sturen. Op die manier is het een veilige omgeving waarin jij rustig kunt leren en spelen met crypto, totdat je klaar bent voor het grote werk.

Advertentie

Het grote werk

Uiteindelijk is het natuurlijk de bedoeling dat jij de volledige controle over jouw crypto-vermogen hebt. Om die reden heeft Anycoin Direct de mogelijkheid ingebouwd om jouw aankopen op het handelsplatform direct naar een eigen wallet te laten sturen. Als jij een eigen wallet hebt en voldoende vertrouwen hebt in jouw kunnen om dat te managen, dan is het mogelijk om geheel volgens de visie van Satoshi Nakamoto jouw bitcoin in eigen beheer te nemen.

In die zin is Anycoin Direct een platform waar ook Satoshi Nakamoto trots op zou zijn. Misschien is hij dat ook stiekem wel, maar dat zullen we waarschijnlijk nooit weten. De wereld heeft immers al meer dan 10 jaar niets vernomen van de mysterieuze bedenker van bitcoin.

Registreer je hier bij Anycoin Direct en krijg toegang tot je eigen Anycoin Vault.

Binnen de bitcoin-gemeenschap is er het adagium van “niet jouw sleutels, niet jouw bitcoin” en dat moet volgens Anycoin Direct heilig blijven. Zodra mensen er klaar voor zijn om hun sleutels in eigen beheer te nemen, moeten ze de spreekwoordelijke vleugels uitslaan en beginnen met een eigen wallet. Tot die tijd voldoet de veilige Anycoin Vault voor het opslaan en bewaren van crypto.

Deel dit artikel
Thom Derks

Thom is een expert op het gebied van macro-economie, bitcoin en het afzeiken van altcoins. Verder schrijft hij een eigen macro-nieuwsbrief op Substack, laat hij soms iets van zich horen op Twitter en is hij niet-praktiserend Meester in de Rechten (universiteit Leiden).

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie