FTX gaat Reddit helpen met crypto tokens, zo verdien je ze!

icon-altcoins
Altcoin nieuws
FTX gaat Reddit helpen met crypto tokens, zo verdien je ze!

Foto: ilikeyellow / Shutterstock.com

Crypto exchange FTX gaat het social media-platform Reddit helpen met zijn crypto-activiteiten. De exchange gaat Reddit helpen door gebruikers Ethereum (ETH) transactiekosten te laten betalen met fiat-geld. Zodoende hoeft men niet per se ethereum in bezit te hebben om Reddit’s Community Points te kunnen versturen.

FTX faciliteert Reddit’s crypto transacties

De twee partijen maakten het nieuws deze week bekend in een aankondiging. ‘Redditors’ kunnen binnenkort ethereum kopen binnen het Reddit ecosysteem middels FTX Pay. De ETH kan vervolgens worden gebruikt om de transactiekosten te betalen voor de Community Points. Dit puntensysteem is gebaseerd op tokens die op de Ethereum blockchain worden geregistreerd. Het dient als een beloningssysteem voor de meest actieve Reddit-gebruikers.

Reddit bestaat uit talloze ‘subreddits’ en tot nu toe hebben enkel de r/cryptocurrency en r/fortniteBR subreddits dit op Ethereum gebaseerde puntensysteem geïntegreerd. Meer zullen echter volgen.

Actief zijn binnen deze communities kan aardig interessant zijn. Zo verdienden de meest actieve Redditors, zoals u/Dwaas_Bjaas en u/nick83487 de afgelopen maand 3.774 “MOON” tokens. MOON is de naam van de tokens die gebruikers verdienen binnen de r/cryptocurrency subreddit. Deze gebruikers verdienden hiermee in dollarwaarde zo’n $530. Wel moet hierbij gezegd worden dat het tegen de regels van Reddit is om de tokens door te verkopen.

CEO FTX: ‘Reddit profiteert van kracht blockchain’

In reactie op de nieuwe samenwerking laat de CEO van FTX, Sam Bankman-Fried, weten dat hij blij is Reddit-gebruikers te kunnen helpen met zijn platform:

“We zijn verheugd om samen te werken met Reddit om hun werk voort te zetten om online gemeenschappen in staat te stellen de kracht van blockchain te benutten. De betalings- en exchange-infrastructuur van FTX Pay integreert met Reddit Community Points, waardoor de klantervaring een meer naadloos proces wordt.”

Nu vraag je je misschien af hoe je tokens als MOON kan verdienen op Reddit. Dat is eigenlijk best makkelijk. Alles wat je hoeft te doen is actief zijn in de cryptocurrency en Fortnite communities door waardevolle comments en posts te plaatsen. Hoe meer upvotes je krijgt van andere gebruikers, hoe meer tokens je ontvangt. Deze tokens worden elke vier weken uitgedeeld middels een airdrop.

Voor alle updates een aankondigingen omtrent FTX kunnen Nederlanders sinds kort terecht in het officiële FTX Telegram-kanaal. Dit kanaal vind je via deze link.

Deel dit artikel
Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie