's_werelds_grootste_crypto_exchange_binance_verwacht_winst_van_1_miljard_in_2018

‘s Werelds grootste crypto exchange Binance verwacht miljard dollar aan winst in 2018

0

Binance CEO Changpeng Zhao liet Bloomberg in een interview van vandaag weten dat de cryptocurrency exchange verwacht dat de winsten in 2018 zullen oplopen tot $1 miljard.

De uitlating die volgt op een week van herstel, na technische struikelblokken in het kamp van Binance, werd onderbouwd met cijfers die Zhao presenteerde. De cijfers geven aan dat het succes van de exchange niet per se samenhangt met de koersprijzen.

Ondanks Bitcoin (BTC) bijna de gehele afgelopen maand niet boven de $7.000 uitkwam, kon Binance volgens Zhao een halfjaaromzet van ongeveer $300 miljoen noteren

Binance, welke regelmatig bovenaan staat als het gaat om ‘s werelds grootste dagelijkse crypto-handelsvolumes, staat momenteel op de eerste plek met ongeveer $1,2 miljard aan transacties in de afgelopen 24 uur.

De enorme winsten worden onder andere ingezet voor een ambitieuze groei waarbij Binance haar dienst straks in  landen zoals Oeganda en Bermuda kan uitrollen. De exchange, die eerder dit jaar naar Malta verhuisde, heeft momenteel ongeveer 10 miljoen gebruikers voegde Zhao toe.

Omtrent de uitbreidingsplannen bestaat er wel concurrentie. Andere grote exchanges, waaronder Huobi en Coinbase, zijn ook bezig met terrein winnen in nieuwe buitenlandse gebieden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Laatste nieuws