PremiumLOOKS koers-analyse: Stijgt door NFT hype

LOOKS heeft vandaag een prachtige stijging achter de rug van 13%. In deze rubriek kijken we naar fundamentele redenen die de stijging kunnen verklaren. Daarnaast analyseren we de koers op basis van technische analyse zodat je een doordachte beslissing kunt maken om LOOKS te kopen of juist te verkopen.

Een van de hardste stijgers van de dag is vandaag LooksRare (LOOKS). De cryptocurrency steeg in de afgelopen 24 uur met ongeveer 13%. Over de afgelopen zeven dagen ging het nog veel beter. In die periode steeg de coin namelijk met ongeveer 33%. Door de stijging staat LOOKS op de 94e plaats. 

Wat is LooksRare?

LooksRare is in essentie een non-fungbile token (NFT) marktplaats die wordt beheerd door de community. Deze gebruikers worden ook beloond voor het gebruiken van en voor het deelnemen aan het platform. Gebruikers van het platform kunnen met de token LOOKS ook staken. Zij lenen hun tokens uit aan het platform en krijgen hier een beloning voor terug. Deze stakers krijgen als extra beloning (een deel van) de transactiekosten die andere gebruikers kwijt zijn aan het aankopen van NFT’s op het platform. 

Waarom stijgt LOOKS in waarde?

Er is geen directe reden voor de stijging echter kunnen deze statistieken er iets meer te maken hebben. Dit wordt verder ondersteund door deze tweet van het project zelf. Het wordt hieruit duidelijk dat LOOKS de laatste tijd erg populair is geworden en dat het platform steeds meer gebruikt wordt aangezien de transactiekosten die betaald zijn net een nieuwe all-time high heeft behaald. 

Daarnaast blijft het team de gebruikers updaten over ontwikkelingen binnen het project. Het team is onlangs weer bezig geweest met het ontwikkelen van verschillende nieuwe upgrades voor het platform zoals blijkt uit dit bericht. Dit alles bij elkaar maakt het dat LOOKS er in trek is en in waarde stijgt. De NFT sector is ook al tijden erg populair, wat ongetwijfeld ook helpt.

Technische analyse

LOOKS is op de 4 uurs grafiek duidelijk bezig met een mooie opwaartse trend. Hierbij worden de pieken hoger en de bodems ook. De koers heeft echter net de bovenkant van het kanaal getest en wist hier niet doorheen te breken. Een mogelijk gevolg hiervan zou kunnen zijn dat de koers terug naar beneden valt om de onderkant van het kanaal te testen. Mocht dit gebeuren dan zou dat eventueel een instapmoment bieden. Mocht deze momentum vol blijven houden zouden we snel weer een retest kunnen zien van de bovenkant van het kanaal.

Wat zijn de verwachtingen voor de komende periode?

Of het nieuws nog verdere impact gaat hebben op de prijs is afhankelijk van een groot aantal factoren die dagelijks verschillen. Overweeg jij een positie te nemen in LOOKS? In ons Discord kanaal voor leden bediscussiëren we het nieuws en zullen we verdere updates met jullie blijven delen. Ook zullen hier additionele technische analyses gedeeld worden door een van onze analisten die dieper op de koers ingaan. Je komt hier eenvoudig in contact met onze analisten en crypto coaches, zij helpen je graag een weloverwogen beslissing te maken.

Laatste Nieuws

Volgende artikel