PremiumMOVR koers-analyse: Interessante toekomstige updates zorgen voor stijging

MOVR heeft vandaag een prachtige stijging achter de rug van 6%. In deze rubriek kijken we naar fundamentele redenen die de stijging kunnen verklaren. Daarnaast analyseren we de koers op basis van technische analyse zodat je een doordachte beslissing kunt maken om MOVR te kopen of juist te verkopen.

Een van de stijgers van de afgelopen periode is Moonriver (MOVR). Deze coin wist in de afgelopen 24 uur met ongeveer 6% te stijgen. Over de afgelopen zeven dagen zagen we een stijging van maar liefst 35%. Door deze stijging staat Moonriver op de 179e plaats op basis van marktwaarde.

Wat is Moonriver?

Moonriver is een op Kusama (KSM) gebaseerde smart contract blockchain die ook werkt met Ethereum (ETH). Moonriver is opgezet als begeleidend netwerk naast het overkoepelend project Moonbeam (GLMR) waar het een hele eigen netwerk heeft. Nieuwe code zal eerst naar Moonriver gaan waar het getest en geverifieerd kan worden binnen een echte economische situatie. Mocht het hier goedgekeurd worden dan kan die code door naar het echte netwerk van Moonbeam op Polkadot.

Waarom stijgt MOVR in waarde?

De reden van de stijging zou mogelijk verbonden kunnen worden aan dit bericht van het Moonriver team. Hierin worden verschillende nieuwe updates van het netwerk aangekondigd en beschreven. Hier wordt zowel Moonbeam als Moonriver meegenomen. Zo wordt er bijvoorbeeld aangegeven dat er cross-chain mogelijkheden worden toegevoegd aan het Moonriver project. Ook wordt er gesproken over nieuwe non-fungible tokens (NFT’s) en NFT’s die op het moment in de maak zijn via Moonriver en nog veel meer. 

Deze post geeft investeerders weer een update over wat er precies gaande is binnen het project. Dit geeft investeerders weer vertrouwen doordat ze zien dat er nog serieus gewerkt wordt aan het verbeteren. Dit kan voor een toenemende vraag naar de coin gezorgd hebben wat op haar beurt weer zorgt voor de stijging.

Technische analyse

De koers van MOVR heeft helaas niet erg veel bijzonders te laten zien. We zien duidelijk dat de koers in de afgelopen maanden een flinke daling heeft doorgemaakt. Deze daling heeft perfect een neerwaartse weerstandslijn gevolgd. Door de correctie van bitcoin begin dit jaar zagen we echter een nog steilere daling. De koers werd gelukkig later wel weer opgevangen en heeft een mooie steunlijn gevormd. De breakout over de neerwaartse weerstandslijn zou een bullish teken zijn. Aangezien het een relatief lange termijn weerstandslijn is is deze ook vrij sterk. Bij een uitbraak laat de koers zien dat ze klaar is voor een nieuwe start. 

Wat zijn de verwachtingen voor de komende periode?

In het Crypto-insiders Discord kanaal voor leden bediscussiëren we het crypto nieuws en zullen we verdere updates met jullie blijven delen. Hier zullen ook additionele technische analyses worden gedeeld over de coins die in deze rubriek worden behandeld. Overweeg jij een positie te nemen in MOVR? Neem via het Discord kanaal contact op met een van onze analisten en crypto coaches, zij helpen je graag een weloverwogen beslissing te maken.

Laatste Nieuws

Volgende artikel