PremiumNieuwe analyses: deze 2 crypto kunnen uitbreken in zijwaartste markt

In een eerder artikel die vandaag online kwam bespraken we twee verschillende cryptocurrencies die interessant kunnen zijn in deze zijwaartse markt. In dit artikel delen we nog twee analyses uit de premium omgeving die mogelijk interessant kunnen zijn in deze markt. Het gaat dan om Cosmos (ATOM) en Luna Classic (LUNC). Ben je nog geen lid, probeer een Premium-lidmaatschap dan nu 30 dagen volledig gratis!

Cosmos na korte stijging toch verder naar beneden

Cosmos volgt het plan van Crypto Insiders analisten tot nu toe erg goed. De analisten zagen namelijk een groter ABC Elliott Wave patroon vormen. Nu kunnen we zien dat de inner B wave erg laag is uitgekomen. Dit is echter niet erg aangezien de analisten nu genoeg informatie hebben om een voorspelling te maken over waar de C wave uit zal komen.

Bij het voltooien van deze inner C wave, is de grotere B wave ook voltooid. Vanaf dit punt verwachten de analisten een flinke daling. Om de grotere C wave te maken en het ABC patroon af te ronden zal de koers ongeveer richting de 100% tot 123,6% fibonacci zakken, ofwel naar de zone rond de $8.

De analisten kunnen echter nog niet zeggen of dit ook de absolute bodem voor ATOM zal zijn. Dat zullen zij zo snel mogelijk delen in de Premium omgeving van Crypto Insiders. Hier worden dagelijks nieuwe analyse gedeeld met de leden.

Bovenstaande ATOM analyse is op 14 november 2022 met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving worden alle analyses up-to-date gehouden.

Luna Classic verliest steeds meer kracht

Op vele verzoeken van de leden uit de Premium community, hebben de analisten ook een nieuwe blik geworpen op de Luna Classic grafiek. Zij zijn tot de conclusie gekomen dat deze crypto er vooralsnog erg bearish uitziet.

LUNC lijkt nu bezig te zijn met een groter ABC Elliott Wave patroon, waarbij de koers nu de C wave maakt. Hiervoor hebben we een impulsive innerwave 12345 EW patroon nodig. De analisten waarschuwen dat dit een zeer riskant gebied is om een positie in te nemen en blijven daarom zelf voorlopig weg van LUNC.

Wanneer LUNC de groene zone raakt, wordt het mogelijk interessanter om te handelen. Vanaf daar zou mogelijk een stijging kunnen plaatsvinden, al is het nog te vroeg om dat met zekerheid te zeggen. Wanneer de analisten hierover meer kwijt kunnen, zullen ze dat natuurlijk zo snel mogelijk delen in de Premium omgeving.

Bovenstaande LUNC analyse is op 17 november 2022 met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving worden alle analyses up-to-date gehouden.

Cosmos of Luna Classic kopen of verkopen?

Overweeg jij ATOM of LUNC te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto.

Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Mocht je meer informatie willen of vragen hebben, neem dan eens een kijkje op onze Premium informatiepagina.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel