PremiumQuant analyse: Waarom QNT koers nog even door kan blijven stijgen

Crypto Insiders leden ontvangen in onze Discord omgeving dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van quant (QNT) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Wat is Quant?

Quant heeft als doel het verbinden van verschillende crypto-netwerken en blockchains op een wereldwijd niveau. Een van de producten die Quant levert zijn Multi-Ledger Tokens (MLT) die worden verschaft aan grote partijen. Deze MLT’s kunnen op verschillende blockchains tegelijkertijd worden uitgegeven als een stablecoin en representeert dezelfde waarde op elke blockchain.

Technische analyse QNT koers

Het is je wellicht opgevallen dat de analisten van Crypto Insiders momenteel zeer bearish zijn over een groot aantal koersen. Dat geldt gelukkig niet voor quant, althans niet op de korte termijn. De analisten deelden gisteren een nieuwe QNT analyse in de Premium omgeving van Crypto Insiders. Op de grafiek zijn zij een mogelijk bullish patroon vormen voor QNT die zij als volgt uitleggen:

“QNT doet het erg goed sinds onze laatste analyse. De koers kruipt langzamerhand omhoog en volgt vooralsnog onze verwachtingen. Het lijkt er nu op dat we bezig zijn met de innerwave van de C wave uit het ABC Elliott Wave patroon.

Om deze C wave te vormen, hebben we een 12345 EW patroon nodig. We hebben waarschijnlijk de eerste twee waves gehad en dan zou de derde wave omhoog kunnen beginnen. Naar verwachting zal deze wave uitkomen rond de 38,2% Fibonacci en het cluster van 50% en 200%. Dit staat gelijk aan een koers tussen de $145 en $161.”

Bovenstaande QNT analyse is op 28 november 2022 met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. In de Premium omgeving houden we alle analyses up-to-date.

Mogelijk ook een interessante analyse

Eerder vandaag keken de analisten van Crypto Insiders ook naar dogecoin (DOGE). In deze analyse geven zij aan dat de weerstand waar de koers nu tegenaan loopt, mogelijk te groot is. Dat kan betekenen dat DOGE op het punt staan om een flinke daling te maken.

Quant kopen of verkopen?

Overweeg jij QNT te kopen of verkopen? Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Premium membersgroep. Hier ontvangen leden als eerst de nieuwste technische analyses van een groot aanbod aan crypto.

Ook krijg je toegang tot exclusieve crypto-projecten, koersvideo’s, handelsplannen en ask me anything (AMA) sessies met onze analisten. In onze Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel