Madelon Vos

Madelon Vos

Madelons inbox stroomt inmiddels dagelijks over met e-mails van crypto-enthousiastelingen die, waarschijnlijk net als jij, het volgende willen weten: “Hoe en waar begin ik?” en “Hoe leer ik winstgevend traden?” Zo’n acht jaar geleden stond zij voor hetzelfde dilemma. Sinds dat dilemma heeft Madelon zich fulltime in de materie kunnen verdiepen en heeft ze jaren geleden al van haar hobby haar werk kunnen maken. En ja, als we haar mogen geloven mag je haar midden in de nacht wakker maken voor een toffe grafiek! Zeven dagen per week deelt Madelon haar hobby en passie met anderen en helpt ze je op weg omdat ze volledig begrijpt hoe lastig het is als je niet weet waar te beginnen.

 

“Misss Bitcoin is een duizendpoot”

“Madelon Vos navigeert je dagelijks door het cryptonieuws”

“Ze is inspirerend en kan erg goed uitleggen”

Over Madelon

Al acht jaar actief

Madelon is al acht jaar fulltime actief in de wereld van cryptocurrencies. Zo deelt zij haar kennis zowel online als offline als YouTuber, trader, BNR Cryptocast host én docent technische analyse aan de Hogeschool van Amsterdam met veel passie!

Hierbij staat voorop dat ze samen met haar kijkers, cursisten, luisteraars, lezers en studenten, altijd streeft naar het beste resultaat. Zeven dagen per week maakt Madelon content over alles wat te maken heeft met cryptocurrencies, (macro-) economie en trading.

Meer van Madelon

Meer dan 3000 mensen gingen je voor

Veilig en snel van start

Inmiddels heeft Madelon meer dan 3000 mensen (4.8/5 sterren uit 200+ beoordelingen) uitgebreid kennis kunnen laten maken met bitcoin, crypto’s en de handel in deze assets. Ze geeft hierbij alle handvatten die je nodig hebt om een goede, veilige en snelle start te maken. In samenwerking met Madelon mag Crypto Insiders al haar lezers 10% korting aanbieden op cursussen van Madelon met de kortingscode: CRYPTOINSIDERS.

Ben je nog niet helemaal overtuigd? Maak dan kennis met Madelon middels onderstaande gratis cursussen: Bitcoin Basics & Crypto’s en Technische Analyse van A tot Z!

 

Cursus Bitcoin Basics & Crypto's

• Leer veilig starten in bitcoin en crypto’s
• Leer hoe bitcoin, crypto en blockchain werken
• Leer je crypto’s veilig opslaan
en nog veel meer…

Cursus Handelen in Crypto's

Leer handelen in crypto’s
Leer geld verdienen met traden
Leer inspelen op marktbewegingen
en nog veel meer…