Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

3 altcoins die het meest werden opgekocht door whales zien enorme stijgingen

Santiment, een crypto-analysebureau, heeft onlangs aangegeven dat whales Aave (LEND), Ren (REN) en 0x (ZRX) in bulk aan het inslaan zijn. Santiment gebruikt hiervoor een methode waarmee het kijkt naar hoeveel tokens bepaalde gebruikers hebben.

Het bedrijf zei:

- Advertentie -

“Een paar weken geleden publiceerden we een artikel over de drie ERC-20-munten met de grootste accumulatie-trend van hun beste niet-exchange holders, ook wel whales genoemd. Hun prijsactie sinds? LEND +130%, REN +120%, ZRX +10%. Of het nu goed of slecht is, crypto is nog steeds een speeltuin voor whales.”

Ren is een coin die inter-blockchain liquiditeit verzorgd voor gedecentraliseerde applicaties. ZRX is een open protocol die is ontworpen voor het stroomlijnen van peer-to-peer transacties op het Ethereum (ETH) blockchain. Tot slot is Aave een open source en non-custodial protocol om geldmarkten mogelijk te maken.

Santiment is op basis van drie van hun populaire metrics lichtelijk bullish/neutraal wat betreft Bitcoin voor de korte termijn en heeft een volledig neutrale kijk op Ethereum op de korte termijn. Hoewel de top twee coins de laatste tijd een rustige periode kennen, denkt Santiment dat sommige altcoins niet meer heel gevoelig zijn voor wat de grotere cryptocurrencies doen.

Ze zeiden:

“Het is vrij duidelijk dat zowel Bitcoin als Ethereum in de loop van de maand juni in een dipje zijn gevallen, en daarmee geven de rest van de altcoins (vooral defi-projecten) aan welke individuele waarden ze hebben zonder de hulp van de top twee.”

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen
3
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.460,15 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen
3
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.460,15 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish scenario en een toevlucht in goud?

In deze bijzondere tijd is er absoluut ook een bullish scenario te bedenken voor de bitcoin koers. Waar er op dit moment maar geld...