Rico Engelbarts
27/06/2020 07:33 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 03/11/2023 09:50

3 altcoins die het meest werden opgekocht door whales zien enorme stijgingen

icon-altcoins
Altcoin nieuws
3 altcoins die het meest werden opgekocht door whales zien enorme stijgingen

Santiment, een crypto-analysebureau, heeft onlangs aangegeven dat whales Aave (LEND), Ren (REN) en 0x (ZRX) in bulk aan het inslaan zijn. Santiment gebruikt hiervoor een methode waarmee het kijkt naar hoeveel tokens bepaalde gebruikers hebben.
Het bedrijf zei:

“Een paar weken geleden publiceerden we een artikel over de drie ERC-20-munten met de grootste accumulatie-trend van hun beste niet-exchange holders, ook wel whales genoemd. Hun prijsactie sinds? LEND +130%, REN +120%, ZRX +10%. Of het nu goed of slecht is, crypto is nog steeds een speeltuin voor whales.”

Ren is een coin die inter-blockchain liquiditeit verzorgd voor gedecentraliseerde applicaties. ZRX is een open protocol die is ontworpen voor het stroomlijnen van peer-to-peer transacties op het Ethereum (ETH) blockchain. Tot slot is Aave een open source en non-custodial protocol om geldmarkten mogelijk te maken.
Santiment is op basis van drie van hun populaire metrics lichtelijk bullish/neutraal wat betreft Bitcoin voor de korte termijn en heeft een volledig neutrale kijk op Ethereum op de korte termijn. Hoewel de top twee coins de laatste tijd een rustige periode kennen, denkt Santiment dat sommige altcoins niet meer heel gevoelig zijn voor wat de grotere cryptocurrencies doen.
Ze zeiden:

“Het is vrij duidelijk dat zowel Bitcoin als Ethereum in de loop van de maand juni in een dipje zijn gevallen, en daarmee geven de rest van de altcoins (vooral defi-projecten) aan welke individuele waarden ze hebben zonder de hulp van de top twee.”

Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie