Home Nieuws Altcoin nieuws Analist verwacht "vuurwerk" voor ripple (XRP) na bereiken historisch support niveau

Analist verwacht “vuurwerk” voor ripple (XRP) na bereiken historisch support niveau

Volgens de analist Pentoshi staat ripple (XRP) op het punt om van een historisch support-niveau af te kaatsen. De analist baseert zijn stelling op koersbewegingen die XRP al in 2014 maakte. Hij verwacht dan ook dat ripple flink zal gaan stijgen de komende periode.

De analist verwacht “vuurwerk” voor XRP, aldus Pentoshi in een tweet. Op basis van zijn analyse van de XRP koersgrafiek van cryptocurrency exchange Poloniex richt hij zijn vizier nu op de 4.000 satoshis:

$XRP Ik ben klaar om te stoppen met bearish zijn. Bias is veranderd. Notities op de grafiek. Historisch niveau daterend uit 2014 op Polo-grafiek. Verkopers verliezen momentum. Targeting 4k. Vuurwerk aanstaande.

- Advertentie -

Andere analisten, zoals Aayush Jindal, stellen echter dat XRP nog een aantal flinke weerstanden te breken heeft voordat er grote stijgingen plaats kunnen vinden. Volgens Jindal “vormen er grote weerstanden bij $0,2580 en $0,2600. Bovendien is er een bearish trendlijn die rond de $0,2580 weerstand kan bieden”.

crypto_insiders_telegram_bannerOf ripple dus inderdaad vuurwerk zal gaan zien blijft afwachten. Eerder deze maand sprak de traditionele investeerder Peter Brandt zijn verwachting nog uit dat XRP flink zal gaan dalen. Volgens hem manipuleert Ripple, het bedrijf achter XRP, de markt namelijk.

Onze analist, Crypto Insider David, heeft weer een nieuwe column voor je klaarstaan. Zoals hij vorige week al aangaf zijn z’n ogen nu gericht op de 21 weken Moving Average (MA). Verder lezen? Klik dan hier!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€8.584,00 Kopen
1
Litebit
Reviewed
€8.653,55 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.655,19 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€8.659,68 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€8.720,64 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: Magische grens in zicht

Wat is dat toch met die psyche van de mens? Keer op keer, als de koers van bitcoin support lijkt te vinden, stappen ze...

Volgens onze analist Michiel is één ding zeker, Bitcoin zal de komende maanden de ware vuurproef ondergaan! Lees verder in zijn meest recente column!

Meer columns en analyses lezen? Bekijk dan zeker ook onze Crypto Talk.