Roy van Krieken Roy van Krieken
02/11/2022 19:01 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 02/11/2022 19:01

Ankr voegt Coinbase Wallet ondersteuning toe voor liquidity mining

icon-altcoins
Altcoin nieuws

Ankr, een van ’s werelds toonaangevende aanbieders van Web3-infrastructuur, heeft officieel Coinbase Wallet-ondersteuning voor liquid staking toegevoegd. Alle Coinbase Wallet gebruikers kunnen nu liquid stake op het Ankr Staking platform voor een gemakkelijke manier om rendement te verdienen op de activa die zij in hun Web3 wallet aanhouden.

Nieuwe ontwikkeling voor TRON: plannen bekendgemaakt
  • icon-altcoins
    Altcoin nieuws

Ankr en Coinbase

De integratie van de Coinbase Wallet was een van de meest gewilde functies voor het ‘Ankr Staking’. Met Coinbase Pay kunnen gebruikers hun Coinbase exchange account naadloos verbinden met de Coinbase Wallet, en vervolgens met Ankr. 

Om te beginnen moeten gebruikers Ankr Staking verbinden met de Coinbase Wallet browserextensie wanneer daarom wordt gevraagd. Op smartphones kunnen gebruikers dat doen vanuit de dApp-browser van de Coinbase Wallet-app. Gebruikers kunnen gemakkelijk hun gestackte activa bijhouden vanuit het dashboard-tabblad van Ankr Staking of in het DeFi-tabblad van Coinbase Wallet.

Josh Neuroth, Ankr’s Head of Product, zei: 

“De mogelijkheid om een Coinbase Wallet te koppelen was een van de meest gevraagde functies voor Ankr Staking, en dat is een bewijs van hoeveel mensen de wallet dagelijks nuttig vinden voor interactie met Web3 en DeFi. We willen er altijd voor zorgen dat onze stakers tevreden zijn en tegelijkertijd onze verdienoplossingen openstellen voor zoveel mogelijk nieuwe deelnemers.”

Coinbase Wallet heeft een ingebouwde dApp-browser op zijn mobiele app die het gemakkelijk maakt om toegang te krijgen tot top dApps en DeFi protocollen. Hiermee kunnen gebruikers activa direct op de interface verzenden, ontvangen en overbruggen, waardoor het handig is bij het kiezen van verschillende netwerken om activa op aan te houden, zoals Polygon of Ethereum.

Ankr heeft momenteel negen verschillende tokens beschikbaar om in te zetten op het platform. Terwijl Ankr (ANKR) en Gnosis (mGNO) tokens kunnen worden ingezet voor gedelegeerde staking, ondersteunt het platform ethereum (ETH), polygon (MATIC), Binance Coin (BNB), fantom (FTM) en avalanche (AVAX) voor liquid staking. 

Het Ankr Staking platform stuurt automatisch de nieuw toegekende liquid staking tokens naar de Coinbase Wallet van de gebruiker. Deze tokens leveren staking-beloningen op naarmate hun saldo dagelijks toeneemt. Wanneer stakers liquid staking tokens in hun wallets ontvangen, kunnen zij deze ook doorsturen naar DeFi platforms om hun verdiensten mogelijk uit te breiden.

Coinbase Wallet heeft aan populariteit gewonnen onder liefhebbers van DeFi en Web3 door gebruikers meer flexibiliteit en functies te bieden dan andere wallets. 

Advertentie

Over Ankr

Ankr bouwt aan de toekomst van gedecentraliseerde Web3-infrastructuur en bedient meer dan 50 verschullende proof-of-stake blockchains met een toonaangevend wereldwijd node delivery systeem en RPC aggregator. Ankr is momenteel verantwoordelijk meer dan 2 biljoen transacties per jaar in Web3 en is vanaf 2022 de toonaangevende infrastructuur leverancier voor BSC-, Fantom- en Polygon-ketens. Ankr biedt ook een reeks ontwikkeltools, waaronder de Liquid Staking SDK, Web3 Gaming SDK en AppChains As a Service, waarmee dApp-ontwikkelaars snel en gemakkelijk Web3-apps kunnen bouwen.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie
Advertentie