Rico Engelbarts
11/12/2018 17:16 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 10/11/2023 11:53

Bearmarkt staat Korea’s grootste cryptocurrency project ICON (ICX) (nog) niet in de weg

icon-altcoins
Altcoin nieuws

Het feit dat grote cryptocurrency startups zoals ConsesSys, door de aanhoudende malaise op de cryptomarkt, gedwongen zijn om werknemers te ontslaan, duidt erop dat het geld in de sector een beetje op begint te raken, maar volgens Markus Jun geldt ICON (ICX) als een van de weinige blockchain-projecten die ondanks het feit dat die zich in een leegbloedende cryptomarkt bevindt, aanzienlijke prestaties geleverd heeft. In een Medium-post schrijft Jun, die tot voor kort head of research was bij Deblock, het volgende:

Mijn tijd bij Deblock en ICON viel samen met een van de ergste recessies in de markt voor cryptocurrency. Desondanks kan ik zeggen dat het ICON-team ongelooflijk grote stappen vooruit heeft gemaakt. Ik heb ICON aanzienlijke vooruitgang zien boeken bij het legitimeren van blockchain en cryptocurrencies met de Koreaanse overheid, waarbij het de Minister Award ontving als marktleider op het gebied van blockchain en waarbij het demonstraties en verschillende projecten lanceerde in samenwerking met het bestuur van Seoul. Ik heb verschillende mensen aangenomen zien worden op elke afdeling van ICON, ook voor leidinggevende functies […] en het team neemt vandaag de dag nog altijd mensen aan.

Tijdens de initial coin offering (ICO) van ICON, die eindigde op 20 september 2017,  bracht de ICX-token sale bijna 75.000 ETH op. Nadat ETH vanaf haar hoogtepunt rond de $1.400 meer dan 93% van haar waarde heeft verloren in het afgelopen jaar, heeft het ICON-team momenteel nog zo’n $5 miljoen aan ETH achter de hand. Daarmee is ICON op dit moment allerminst onbemiddeld, in tegenstelling tot verscheidene andere ICO-projecten die failliet zijn gegaan of in een geldcrisis terecht zijn gekomen tijdens de aanhoudende bearmarkt in 2018. Markus Jun:

Ik heb het beste van ICON gezien in de zwaarste tijden. Daarom ben ik ervan overtuigd dat ICON iets blijvends is.

De tijd zal dat moeten leren maar voor nu is de ICX-token met $0,20 nog nooit eerder zo weinig waard geweest. $0,20 vormt nog geen 2% van wat ICX waard was op haar hoogtepunt begin dit jaar.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.
Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Advertentie
Advertentie