Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Bitcoin (BTC) exchange Coinbase’s blockchain-project verwelkomt nieuw lid: NEO (NEO)

Er is weer goed nieuws te melden vanuit het NEO (NEO) kamp. Het project heeft zich namelijk aangesloten bij Rosetta, een framework voor blockchain-projecten ter ondersteuning van de interoperabiliteit. Hierdoor zal NEO beter met andere blockchains kunnen communiceren.

- Advertentie -

Rosetta werd opgezet door de grote cryptocurrency exchange Coinbase. Het doel van het project is om blockchains dichterbij elkaar te brengen. Blockchains van verschillende projecten verschillen vaak veel van elkaar en dus is communiceren moeilijk. Dit is jammer aangezien verschillende blockchains verschillende doelen dienen. Samenwerking zou hierdoor een soort internet van blockchains kunnen creëren.

In de aankondiging schrijft NEO dat dit zonder een framework als Rosetta veel tijd kost. Het vergt namelijk een grondige analyse van een blockchain:

“Het proces vereist een zorgvuldige analyse van de unieke aspecten van elke blockchain en uitgebreide communicatie met zijn ontwikkelaars om de beste strategieën te begrijpen om nodes in te zetten, deposito’s te herkennen en transacties uit te zenden,”

Het is zonde dat hier zoveel tijd in gaat zitten. Ontwikkelaars kunnen deze tijd hierdoor niet besteden aan de ontwikkeling van hun eigen blockchain, zo stelt NEO. Met Rosetta kan middels een standaard sneller en makkelijker gecommuniceerd worden met andere projecten:

“Het doel van Rosetta is om een standaard vast te stellen voor protocolintegratie. Rosetta, gelanceerd door Coinbase, is een 100% open source technologisch raamwerk voor digitale wallets, crypto exchanges en gerelateerde platforms met als doel de acceptatie, samenwerking en wijdverbreid gebruik van verschillende blockchain-oplossingen te bevorderen.”

NEO was de afgelopen periode vaker het onderwerp van goed nieuws. Zo ging het de samenwerking aan met Ontology en Switcheo. Samen gaan de projecten het Poly Network lanceren dat tevens als doel heeft om een brug te slaan tussen verschillende blockchains.

De goede ontwikkelingen worden weerspiegeld in de NEO koers. Crypto Insiders Members zagen dankzij een trading signal een mooie winst van 26%. Lees hier meer over het NEO trading signal!

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.157,84 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.221,98 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.237,15 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.237,38 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.276,05 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.276,05 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.157,84 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.221,98 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.237,15 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.237,38 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...