Kopieer de acties van onze analisten 30 dagen gratis

Insider signal update: NEO (NEO) gaat samenwerking aan, koers ziet mooie stijging

Na een aantal maanden van relatief weinig bewegingen op de cryptomarkt was er de afgelopen weken weer wat actie. Ook de members van Crypto Insiders merkten dit. Zij zagen namelijk weer meer trading signals. Een van die signals sprong eruit: het NEO/BTC signal zorgde voor een mooie winst van ruim 26%!

NEO (NEO) wordt ook wel het Ethereum (ETH) van China genoemd. Het doel van de ontwikkelaar van NEO is om een smart economy te realiseren waarin iedereen zonder tussenkomst van een derde partij handel kan drijven. Smart contracts spelen hier, net als bij Ethereum, een belangrijke rol in.

- Advertentie -

De NEO/BTC koers handelde al een tijdje onder de weerstand bij 0,001140 BTC maar kon hier in juni bovenuit breken. Op dat moment werd het eerste take profit punt van het NEO signal geraakt. Na een correctie terug onder de 0,001140 BTC wist NEO hier op 9 augustus weer doorheen te breken.

Dit zorgde voor een nieuwe rally die de koers nog verder omhoog dreef. Hierdoor werd afgelopen dinsdag het tweede take profit punt geraakt waarmee members een winst wisten te pakken van ruim 26%. Er zijn nu nog twee take profit-punten die geraakt kunnen worden.

NEO gaat samenwerken met Ontology (ONT) en Switcheo

NEO lijkt vooral te kunnen profiteren van een onlangs aangekondigde samenwerking tussen NEO, Ontology (ONT) en Switcheo. De drie platformen hebben het Poly Network gelanceerd dat tussen de drie chains kan opereren. De medeoprichter van Ontology Andy Ji legt uit waarom het nieuws belangrijk is:

“Nu, via Poly Network, kan een onderneming die gebruikmaakt van de Ontology-blockchain [en dus het NEO-netwerk] naadloos samenwerken met een onderneming die gebruikmaakt van Ethereum, Cosmos of Neo, en deze platforms helpen bij het overwinnen van uitdagingen op het gebied van schaalbaarheid, algemene acceptatie en samenwerking.”

NEO is niet de enige succesvolle signal die members kregen. Vorige week zagen zij hun chainlink (LINK) positie stijgen met maar liefst 41%. Wil je ook onze trading signals ontvangen, elke doordeweekse dag op de hoogte worden gehouden van de koers van bitcoin, je vragen kunnen stellen en deelnemen aan interessante discussies met onze analisten? Neem dan een kijkje in onze omgeving voor members en probeer de eerste 30 dagen gratis!

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.364,90 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.108,86 Kopen
2
Bitvavo
Reviewed
€9.245,06 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.310,70 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.315,83 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.245,06 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.108,86 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.310,70 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.315,83 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.364,90 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...