Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Insider signal update: Chainlink (LINK) bereikt recordprijs, krijgt te maken met FUD

Chainlink (LINK) deed het vorige week erg goed! Dit werd uiteraard breed uitgemeten in het nieuws op Crypto Insiders maar onze members konden extra genieten van het succes van chainlink. Zij maakten middels een trading signal in onze members-omgeving namelijk een mooie winst van maar liefst 41%!

Maar waar kwam de stijging van LINK precies door? Dit is nooit precies te zeggen, maar gezien het feit dat LINK een belangrijke ‘link’ vormt voor de decentralized finance (DeFi) wereld met de buitenwereld, is het niet gek dat de altcoin het zo goed doet.

- Advertentie -

Chainlink werd eerder in een onderzoek weggezet als oplichterij. Het bedrijf achter het onderzoek, Zeus Capital LLP, maakte bekend een enorme short positie te hebben op LINK aangezien het verwachtte dat de altcoin naar $0 zou zakken. Echter bleek dit onderzoek niet zo betrouwbaar te zijn en leek het enkel om FUD (het verspreiden van angst, onzekerheid en twijfel) te gaan. De aanhangers van LINK, ook wel de LINK Marines genaamd, stelden daarom als doel om deze short positie van Zeus Capital geliquideerd te krijgen door de LINK prijs te laten stijgen.

Natuurlijk zijn de LINK Marines niet de enige reden waarom chainlink zo hard steeg. Naast dat LINK goede fundamentele ontwikkelingen ziet, zoals het nieuws dat het forex data van Zuid-Koreaanse banken aan DeFi zal gaan faciliteren, zal er ook enige sprake zijn geweest van Fear-of-Missing-Out (FOMO).

Uiteindelijk groeide de interesse in chainlink gedurende zijn stijging naar zijn nieuwe recordprijs enorm. Op sommige exchanges was het handelsvolume van de altcoin zelfs hoger dan dat van bitcoin (BTC)!

Crypto Insiders Members hoeven zich geen zorgen te maken over FOMO. Dankzij onze trading signals is de kans namelijk groot dat je er op tijd bij bent! Wil je ook onze trading signals ontvangen, elke doordeweekse dag op de hoogte worden gehouden van de koers van bitcoin, je vragen kunnen stellen en deelnemen aan interessante discussies met onze analisten? Neem dan een kijkje in onze omgeving voor members en probeer de eerste 30 dagen gratis!

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.422,34 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.301,09 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.367,21 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.382,05 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€9.387,15 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.422,34 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.301,09 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.367,21 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.382,05 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€9.387,15 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin wankelt? Dit is míjn plan A!

Waar staan we nu werkelijk? Aan de vooravond van de grooste bull run ooit of een apocalyptische ineenstorting van de economie? Dit blijft de...