Niels Poerwoatmodjo Niels Poerwoatmodjo
25/03/2019 10:45 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 25/03/2019 10:45

Bitcoin cash (BCH) en Binance coin (BNB) stijgen door, TRON (TRX) zakt terug

icon-altcoins
Altcoin nieuws
bitcoin_cash_BCH_en_binance_coin_BNB_stijgen_door_TRON_TRX_zakt_terug

Foto: Shutterstock/Marc Bruxelle

De volatiliteit lijkt bij de altcoins weer aardig toe te nemen. Dit betekent dat er zich mooie kansen voor kunnen doen voor de traders onder ons, maar het brengt echter ook extra risico’s met zich mee. In dit artikel kijken we kort naar de koersen van bitcoin cash (BCH), Binance coin (BNB) en TRON (TRX).

Adidas lanceert sneakers op Solana, en dit is het prijskaartje
  • icon-altcoins
    Altcoin nieuws

Bitcoin cash (BCH)

Bitcoin cash (BCH) steeg afgelopen weekend in twee stappen van een waarde van $153 naar nu bijna $166. Terwijl het eerder nog door de supports op $170 en $165 zakte, lijkt het die bearish bewegingen, nadat de support op $160 het wel hield, dus weer goed te maken. BCH wist de resistance op $165 weer te doorbreken en consolideert nu de winsten van afgelopen dagen.
Belangrijke prijsniveaus om in de gaten te houden zijn de volgende resistances op $168 en daarboven op $170. Lukt het BCH ook die resistance te doorbreken dan is een verdere koersstijging mogelijk.

Advertentie

Binance coin (BNB)

Binance coin (BNB) kwam gisteren nog in het nieuws vanwege een aanpassing aan de voorwaarden van Binance Launchpad. Door dat nieuws nam de altcoin plots flink in waarde toe. Vandaag is dat niet anders. BNB staat op dit moment zo’n 12,45% in de plus en wist knap de resistances op $16, $16,50 en $17 te doorbreken.
Binance coin is op moment van schrijven $16,95 waard. Belangrijke prijsniveaus voor BNB zijn de volgende resistances op $17,40 en $17,50. Keert de koers toch zuidwaarts dan zijn er twee belangrijke supports, een op $16,50 en een op $16,20.

🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

TRON (TRX)

In tegenstelling tot BCH en BNB doet TRON (TRX) het wat minder. Ook TRX wist het afgelopen weekend flink te stijgen. Op vrijdag was de altcoin nog $0,0224 waard, zondag was dat $0,0245. Een fikse stijging dus, maar helaas wist het deze winsten niet vast te houden.
TRX is op dit moment $0,0229 waard en lijkt het dus weer terug te keren naar het prijsniveau dat het voor afgelopen weekend had. Een support ligt op $0,0225 met daaronder $0,0220 de volgende support.
Benieuwd naar een uitgebreidere koersanalyse van bitcoin (BTC)? Lees dan hier, kersvers van de pers, de wekelijkse analyse van David die vanmorgen verscheen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.
Deel dit artikel
Niels Poerwoatmodjo

Head of Content Niels kwam in 2017 in aanraking met cryptocurrency. Toegegeven, het duurde even voordat de vonk oversloeg, maar toen dat gebeurde was hij van één ding overtuigd: Iedereen moet in begrijpelijke taal over de wereld van cryptocurrencies en blockchain-technologie kunnen lezen!

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie