Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo
Home Nieuws Altcoin nieuws Binance Coin (BNB) +13% na aanpassing voorwaarden Binance Launchpad

Binance Coin (BNB) +13% na aanpassing voorwaarden Binance Launchpad

Middels een blogpost kondigde Binance vandaag aan dat de voorwaarden om deel te kunnen nemen aan tokenverkopen op Binance Launchap aangepast worden. Als gevolg steeg Binance Coin (BNB) met meer dan 10%. Het is waarschijnlijk dat de plotselinge piek een gevolg is van deze aanpassing.

Eerder deze week hintte Changpeng Zhao, de CEO van ‘s werelds grootste cryptocurrency exchange, al in de richting van een nieuw model voor Binance Launchpad. Investeerders zouden namelijk meer gestimuleerd moeten worden om BNB vast te houden in hun cryptocurrency wallet. Die suggestie van Zhao is sinds vandaag realiteit geworden.

- Advertentie -

Normaal gesproken kon iedereen met BNB in hun wallet meedoen aan tokenverkopen op Binance Launchpad. Op dit platform kunnen beginnende crypto-projecten hun tokens verkopen en naamsbekendheid vergaren. Launchpad kan daarom worden gezien als een Initial Coin Offering (ICO)-platform, echter kan niet zomaar elk crypto-project gebruik maken van Launchpad. Het eerste crypto-project dat deelnam aan Launchpad was de verkoop van BitTorrent tokens (BTT), wat een groot succes was.

Door de wijziging van de voorwaarden kan niet iedereen met BNB meer zomaar in een crypto-project investeren. Nu hangt de deelname namelijk af van een loterij. Des te meer BNB je de afgelopen 20 dagen in je wallet had staan, des te meer loten je krijgt, zoals in deze tabel te zien is:

binance_coin_BNB_plus_13_procent_na_aanpassen_voorwaarden_binance_launchpad_tabelHierdoor worden BNB-houders gestimuleerd om BNB in hun wallet te laten staan en meer BNB te kopen. Het is dan ook niet zo gek dat de BNB-koers nu plotseling dik 13% in de plus staat. Het lijkt erop dat investeerders nu extra geïnteresseerd zijn in BNB gezien het feit dat de deelname aan Launchpad nu afhankelijk is van de hoeveelheid BNB die iemand heeft.

Binance Coin (BNB) is op dit moment $17,04 waard na de plotselinge piek, vlak nadat het nieuws bekend werd gemaakt. BNB doet het echter niet alleen vandaag goed. In de afgelopen maand steeg BNB namelijk met maar liefst 82%. Wel is het voor de komende uren oppassen geblazen. De toegenomen volatiliteit kan namelijk ook voor enorme dumps zorgen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€8.209,63 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€8.112,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.173,93 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€8.179,48 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€8.181,44 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De...

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

0
Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De koers van bitcoin komt al een week niet meer door die weerstand van de $9.300 heen. Waar we onophoudelijk fake-outs hadden omhoog en omlaag, gaan...