Home Nieuws Altcoin nieuws Bitcoin dominantie dwarsboomt altcoins? Koers van ethereum, cardano, chainlink, waltonchain en decred

Bitcoin dominantie dwarsboomt altcoins? Koers van ethereum, cardano, chainlink, waltonchain en decred

- Advertentie -

John van Meer, beter bekend als de Bitcoin Consultant, heeft weer een nieuwe altcoin koers video! Voor elke video kunnen members van Crypto Insiders stemmen op de cryptocurrencies die John onder de loep neemt.

Voor de video van vandaag werd door onze members gestemd op de koers van bitcoin (BTC), van ethereum (ETH)cardano (ADA) en chainlink (LINK), waltonchain (WTC) en decred (DCR). Verder bespreekt John diefstal van crypto en de bitcoin dominantie!

Wil je ook stemmen op de altcoins die John in zijn video’s bekijkt? Word dan member en je geniet ook van onze trading signals, educatieve video’s, koersvideo’s, besloten discussiekanaal en meer! De eerste 30 dagen kan je gratis proberen!

Bij de Bitcoin Consultant kan je terecht voor uiterst leerzame cursussen over bitcoin, blockchain-technologie en hoe hier in te investeren. Tevens vind je er cursussen om als professionele trader te leren handelen in crypto! Ook op Crypto Insiders kan je meer lezen over de Bitcoin Consultant.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Laatste nieuws
Expert analyses

Bitcoin koers gaat hard! All time high voor het grijpen?

Wat is het toch een feestje om elke week verslag te mogen doen van de ongelooflijke sprongen van de bitcoin koers. Hebben we nog...