Ivo Melchers Ivo Melchers
06/04/2023 14:04 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 06/04/2023 14:04

Bitvavo voegt 2 populaire coins toe en deelt momenteel gratis crypto uit

icon-altcoins
Altcoin nieuws

Foto: Bitvavo

De Nederlandse cryptobeurs Bitvavo heeft hun ruime aanbod weer uitgebreid met de komst van Aptos (APT), dat in oktober 2022 live ging, en het onlangs gelanceerde Blur (BLUR).

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in april gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Aptos

De Aptos blockchain, opgericht door voormalig medewerkers van Meta, werd op 17 oktober na vier jaar van ontwikkeling en miljoenen dollars aan investeringen gelanceerd. Aptos is een layer-1 blockchain die de concurrentie met de grote jongens als Ethereum (ETH), Solana (SOL) en Cardano (ADA) aan zal moeten gaan. Aptos heeft Proof-of-Stake als consensusmechanisme, waardoor je dus APT kunt staken om een leuk rendement te verdienen én bij te dragen aan de veiligheid van het netwerk.

Voordat het mainnet van Aptos gelanceerd werd, waren er al ruim honderd projecten op hun testnet bezig, wat de populariteit van het project illustreert. Projecten die op het moment live zijn op het mainnet zijn vooral veel non-fungible token (NFT) collecties, maar ook DeFi projecten, wallets en launch pads.

Het is belangrijk om te vermelden dat gebruikers van Bitvavo hun APT-tokens nog niet kunnen storten op het platform. Het opnemen ervan is daarentegen wel al direct mogelijk.

Advertentie

Blur

Blur is een NFT marktplaats die ook in oktober vorig jaar live is gegaan. De NFT marktplaats is in korte tijd uitgegroeid tot een hele grote speler binnen de NFT industrie: het is momenteel zelfs de grootste NFT marktplaats wat betreft handelsvolume. Dit heeft het platform te danken aan het feit dat het geen transactiekosten in rekening brengt.

In februari werd de langverwachte token van het populaire platform gelanceerd middels een airdrop. BLUR stelt handelaren in staat om deel te nemen aan het bestuursprotocol van het platform, en om te profiteren van het succes van de markplaats door eigendom van de community.

Naast het verhandelen kunnen gebruikers van Bitvavo tevens hun BLUR-tokens storten op het platform en opnemen.

Game-ontwikkelaar Ubisoft laat nieuw cryptospel zien
  • icon-altcoins
    Altcoin nieuws

Gratis APT of BLUR op Bitvavo

In samenwerking met Crypto Insiders biedt Bitvavo een unieke actie in het kader van deze nieuwe toevoegingen aan het platform. Elke nieuwe gebruiker die zich nu via deze link registreert zal voor 10 euro aan APT of BLUR in zijn wallet ontvangen.

Deel dit artikel
Ivo Melchers

Ivo is zich sinds begin 2021 volop gaan verdiepen in de wereld van cryptocurrencies en de blockchain-technologie. Er ging een hele nieuwe wereld voor hem open en hoe meer hij ging begrijpen, des te meer potentie hij begon te zien in de onderliggende blockchain-technologie. Sinds de eerste dag dat hij in aanraking kwam met cryptocurrencies is hij nooit meer gestopt met het leren hierover. Ook zit Ivo in het laatste jaar van zijn bachelor ‘Economic Psychology’ op de universiteit in Tilburg en gaat hij volgend jaar een aansluitende master doen in dit interessante gebied.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie