Simon Bosch Simon Bosch
04/05/2023 15:45 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 04/05/2023 15:45

Bitvavo voegt SUI toe en houdt €10 gratis crypto airdrop

Nieuws
Binance verlaat Nederland, Bitvavo geeft iedereen tot €500 crypto bonus

Foto: Bitvavo

Afgelopen woensdag schreven we dat veel grote crypto exchanges de nieuwe altcoin Sui (ticker: SUI) beschikbaar gaan stellen. Bitvavo stond nog niet in dat rijtje, maar vandaag is daar verandering in gekomen. Ook bij Nederlands grootste crypto-handelsplatform kun je de token nu kopen. Daarnaast ontvangt nog steeds elk nieuw account €10 gratis waarmee nu dus onder andere SUI gekocht kan worden.

Polygon (MATIC) kan zeer sterke comeback vanuit deze zone maken

Sui (SUI) beschikbaar op Bitvavo

Dat heeft het bedrijf aangekondigd in een persbericht. Sui is een layer 1-blockchain dat zich richt op smart contracts en dat een aantal belangrijke verbeteringen moet bieden ten opzichte van concurrerende netwerken. Zo is het horizontaal schaalbaar, waardoor het naar eigen zeggen een erg grote doorvoersnelheid voor transacties heeft terwijl het erg betaalbaar blijft in het gebruik.

Ook heeft het netwerk al zero-knowledge proof geïntegreerd, alsook zero-knowledge login. Dat verbetert de veiligheid van het netwerk, omdat je bij het verzenden van informatie uitsluitend de informatie verstuurt die benodigd is.

Waar de meeste netwerken in hun gebruik berusten op walletadressen gebruikt Sui programmeerbare objecten die activa van gebruikers representeren. Met wallets kun je eigenaar zijn van zo’n object, en je kunt ze ook delen met meerdere wallets. Verder kun je als het ware nieuwe objecten maken door objecten in andere objecten te stoppen, waardoor het iets nieuws wordt. De SUI-token gebruik je voor gas-commissies en om het opslagfonds te betalen.

Advertentie

Gratis €10 bij Bitvavo, veel nieuwe altcoins

Bitvavo is de afgelopen periode druk geweest met het in de verkoop zetten van nieuwe activa. Zo kun je sinds kort ook investeren in onder andere Arbitrum (ARB), Blur (BLUR), Optimism (OP), dYdX (DYDX), Alchemy Pay (ACH) en Dusk Network (DUSK). Verder kun je Avalanche (AVAX), Algorand (ALGO) en Binance Coin (BNB) sinds kort opnemen.

Ook verklaart Bitvavo dat je 10 euro gratis krijgt als je een account aanmaakt. In dit geval gaat het om 10 euro die je in elke activa kunt stoppen die je wilt, bijvoorbeeld in Sui. Toch kun je het welkomstcadeautje ook voor andere activa gebruiken.

Deel dit artikel
Simon Bosch

Simon is fanatiek macro-analist en doet grondig onderzoek naar alles waar de meeste mensen juist niet naar willen kijken. Alles in de financiële, maatschappelijke en geopolitieke wereld met twee kanten is interessant genoeg om te onderzoeken. Als een onderwerp geen twee kanten heeft, dan is er dringend een sceptische blik nodig — onderwerpen zonder twee kanten bestaan niet. De wereld is kapot, en hij is ervan overtuigd dat crypto een deel van de oplossing kan vormen.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie