Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

‘Cardano (ADA) Shelley is een kleine stap voor IOHK maar een gigantische sprong voor crypto’

Het moment waar veel Cardano-fans, en crypto-fans in het algemeen, op gewacht hebben is bijna hier. Over ongeveer twee weken zal dan eindelijk de Shelley-update worden doorgevoerd, een belangrijk moment voor de gehele sector stelt onder andere Weiss Ratings.

Shelley is de aanstaande update van Cardano (ADA) waarmee de “sleutels van het netwerk worden overhandigd aan de gemeenschap,” zoals IOHK CEO Charles Hoskinson het noemde. Eind vorig jaar werd uitgelegd:

Momenteel werkt Cardano Mainnet volgens een federatief model, waarbij alle nodes in het netwerk worden bestuurd door Cardano Foundation, IOHK of EMURGO. Als project is het primaire doel volledige decentralisatie, waarbij de meerderheid van de nodes door de gemeenschap wordt beheerd,

- Advertentie -

Dit zou Cardano 50 tot 100 keer zo gedecentraliseerd moeten maken in vergelijking met veel andere bekende blockchain-projecten zoals Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH). Ook Weiss Ratings, een bedrijf dat onder andere aandelen en crypto’s beoordeelt, onderschrijft het belang van Shelley. Weiss Ratings schreef op Twitter:

Shelley wordt hopelijk binnen 2 weken gelanceerd. Erg spannend! Het is een kleine stap voor #IOHK, een gigantische sprong voor #crypto. Wat denken jullie?

Of Shelley ook daadwerkelijk gelanceerd zal worden over twee weken blijft afwachten. Zo werden verschillende Cardano-updates al vaker uitgesteld. In mei verwierp Hoskinson nog geruchten dat Shelley verder uitgesteld zou gaan worden.

Eerder deze maand werd bekend dat IOHK, het bedrijf dat de ontwikkeling van Cardano overziet, zich bij Hyperledger heeft gevoegd. Dit consortium van grote bedrijven zet zich in voor de ontwikkeling van open-source blockchain-technologie.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.422,34 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.301,09 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.365,06 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.382,05 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€9.387,15 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.301,09 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.365,06 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.382,05 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.387,15 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.422,34 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish scenario en een toevlucht in goud?

In deze bijzondere tijd is er absoluut ook een bullish scenario te bedenken voor de bitcoin koers. Waar er op dit moment maar geld...