Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Cardano’s IOHK sluit zich aan bij Hyperledger samen met nog 7 bedrijven

Acht nieuwe bedrijven sluiten zich aan bij Hyperledger, waaronder IOHK, de ontwikkelaar van Cardano (ADA). Dat kondigt Hyperledger op 11 juni aan middels een persbericht.

- Advertentie -

Hyperledger is een consortium van bedrijven dat zich richt op de ontwikkeling van open-source blockchain-technologie. De gemeenschap werd in 2015 opgericht en heeft inmiddels meer dan 250 leden, waaronder grote namen als ABN Amro, American Express, Daimler, Fujitsu, IBM, Intel, Microsoft en JPMorgan.

De volgende acht bedrijven sluiten zich nu ook bij de groep aan:

  • IOV Labs, of Internet of Value Labs, is een platformontwikkelaar voor het bitcoin (BTC) netwerk,
  • DB Systel GmbH, de IT- en telecommunicatietak van de Deutschen Bahn AG, een Duitse spoorwegmaatschappij,
  • Atomyze, een tokenisatie-bedrijf dat al gebruik maakt van Hyperledger Fabric, de distributed ledger technology (DLT) van Hyperledger,
  • Binarystar, Japans grootste Blockchain Business Hub,
  • Public Mint, een betalingsverwerker voor fiatvaluta dat gebruik maakt van blockchain-technologie,
  • Global Blockchain Business Council en Interwork Alliance, twee organisaties die zich richten op promotie van blockchain-technologie en het introduceren van standaarden, sluiten aan als geassocieerde leden,
  • En als laatst Input Output Hong Kong (IOHK), de ontwikkelaar van Cardano.

Brian Behlendorf, uitvoerend directeur van Hyperledger, zegt:

Blockchain zal een belangrijke rol spelen bij het toevoegen van vertrouwen en transparantie aan de meest essentiële vormen van transacties en communicatie. Het is nog nooit zo duidelijk geweest dat we de proof of concept-fase voor enterprise blockchain voorbij zijn.

Zoals onze line-up van nieuwe leden onderstreept, gaat het bij de Hyperledger-gemeenschap om blockchain aan het werk te zetten op impactvolle manieren over de hele wereld en in verschillende industrieën.

Uit een recent onderzoek bleek Hyperledger het meest populaire privé blockchain-platform te zijn, gevolgd door Corda. De populairste openbare blockchain-platform bleek bij uitstek Ethereum (ETH) te zijn.

Een reeks van technologiebedrijven, waaronder Micorosoft, IBM en Oracle, kondigde eind maart aan dat zij blockchain-technologie gebruiken om het coronavirus te analyseren met behulp van de Hyperledger blockchain.

Charles Hoskins, oprichter van IOHK, zei onlangs dat crypto een politieke beweging is die zal leiden tot maatschappelijke verschuivingen.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.276,05 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.157,84 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.237,15 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.237,38 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.340,02 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.157,84 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€9.237,15 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.237,38 Kopen
3
SATOS
Reviewed
€9.276,05 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.340,02 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...