Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Cardano (ADA) oprichter: ‘Cryptocurrency is een politieke beweging’

Charles Hoskinson, oprichter van Cardano (ADA), zegt dat voorstanders van de crypto industrie zich moeten opmaken voor toenemende politieke invloeden en goed moeten onthouden dat crypto is bedoeld om het financiële stelsel dat wij kennen te veranderen. In een ask-me-anything (AMA) op YouTube geeft Hoskins aan dat de adoptie van cryptocurrency zal leiden tot maatschappelijke en politieke verschuivingen.

“Crypto is een politieke beweging. Crypto is altijd zo politiek als maar kan. Vergeet dat nooit. We gaan het concept van geld opnieuw uitvinden en het uit handen van de overheid nemen en het zelf controleren.

Wat zijn de daadwerkelijke [gevolgen] van de adoptie van deze systemen? Je begint je te realiseren dat alles moet veranderen: handelswijzigingen, eigendomsrechten veranderen, bedrijfswijziging, de bedrijfsstructuur verandert, wetten veranderen.”

The chief executive van Input Output Hong Kong (IOHK) legt uit dat geld de factor is die ervoor zorgt dat de politiek en de maatschappij als geheel blijft doorgaan.

“Alles is politiek omdat geld de grootste invloed is van alle politiek. Als er geld te verdienen is, zullen er wetten worden gemaakt, zullen er wijzigingen worden aangebracht en zal er regelgeving worden ingevoerd. De overgrote meerderheid van de belangrijkste motormaatschappij draait om schaarste, het beheer daarvan en de economie rond geld.“

- Advertentie -

Hoskinson wilde zijn punt verduidelijken dus omschreef een scenario waarin politici wetten vaststelling die tegen het bezitten van cryptocurrencies gaat.

“Wat gebeurt er als je vijf miljoen dollar aan cryptocurrency hebt en een politicus die zegt: ‘Ik wil dat verbieden en het voor jou illegaal maken omdat te hebben en het van je in beslag te nemen?’ Ga je dan niet politiek zijn? Word je niet wakker en zeg je: ‘Ik moet een lobbyist inhuren om deze man uit zijn ambt te halen?’ …

Er zijn tegenwoordig mensen in de Senaat en het Congres in de Verenigde Staten en over de hele wereld die crypto willen verbieden. Dus als je in deze branche zit, wat doe je dan? Rol je gewoon om als een dode hond en zeg: ‘Het was erg leuk, oké, oké, boeie.’

Nee, het spijt me, je moet een mening hebben. Je moet vechten voor de juiste dingen …

Op dit moment is er een sterke beweging om encryptie te verbieden, dus als je encryptie hebt, moet je een achterdeur in het systeem hebben. Zullen jullie Cardano gebruiken als er achterdeuren in zitten en we hebben het systeem zo ontworpen dat een kleine groep mensen controle heeft over je geld en het op elk moment kan bevriezen? Hoeveel van jullie zouden het dan gebruiken?”

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.955,72 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.955,72 Kopen
2
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish scenario en een toevlucht in goud?

In deze bijzondere tijd is er absoluut ook een bullish scenario te bedenken voor de bitcoin koers. Waar er op dit moment maar geld...