Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Chainlink (LINK) correctie aanstaande? Dit is de prijs om in de gaten te houden!

Chainlink (LINK) was vandaag opnieuw het grote nieuws. De altcoin wist namelijk opnieuw sterk te stijgen en kon zijn recordprijs weer te breken. LINK stijgt al tijden hard en dus verwachten investeerders en analisten een flinke correctie; bomen groeien immers niet voor eeuwig!

De grote vraag is dan ook wanneer die correctie komt. Volgens verschillende on-chain gegevens en andere data blijkt dat een correctie mogelijk snel kan volgen na de rappe stijging.

- Advertentie -

Op social media is chainlink tevens een hot topic. Volgens data van LunarCRUSH zijn er in deze maand alleen al 410 miljoen sociale engagements geweest, waaronder likes, reacties en retweets vallen. 68% van deze activiteiten waren bullish, wat wordt weerspiegeld door de LINK koers.

Er zijn nu echter signalen dat grote investeerders, ook wel whales genoemd, mogelijk bezig zijn met het verkopen van hun LINK. Volgens data van Santimant is het aantal adressen met 1 miljoen tot 10 miljoen LINK flink afgenomen sinds 30 juli. Er zouden nu bijna 6% minder adressen zijn met dit saldo.

Welke prijs is belangrijk voor chainlink?

Mocht de correctie op een gegeven moment inzetten dan zal dit in aller waarschijnlijkheid snel gaan. Maar welke prijs is dan belangrijk om in de gaten te houden zodra dit gebeurt?

Volgens IntoTheBlocks Global In/Out of the Money-model blijkt dat ruim 28.000 adressen bijna 42 miljoen LINK kochten voor een prijs van $12,35. Dit zou daarom een belangrijke prijs kunnen zijn waar sterke support kan liggen.

Chainlink kent daarnaast ook concurrentie van Band. De twee blockchains dienen hetzelfde doel en zijn daarom beiden interessant voor Decentralized Finance-protocollen. Onlangs werd bekend dat CoinMarketCap leergierige mensen gaat belonen met Band wanneer zij over het project leren.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.398,54 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.422,58 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.470,10 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.475,67 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.513,24 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.398,54 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.422,58 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.470,10 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.475,67 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.513,24 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...