Kopieer de acties van onze analisten 30 dagen gratis

CoinMarketCap gaat gebruikers uitbetalen die leren over crypto, beginnend met Band

CoinMarketCap, een bekende website voor het volgen van cryptocurrency-prijzen, heeft een nieuw programma gelanceerd genaamd CoinMarketCap Earn. Met het nieuwe platform worden gebruikers uitbetaald door te leren over cryptocurrencies.

- Advertentie -

Het eerste crypto-project op het platform is Band (BAND). Band is een relatief nieuwe cryptocurrency op de markt en is verbonden met de decentralized finance (DeFi) sector. Het lijkt enigszins op Chainlink (LINK) en maakt gebruik van zogeheten cross-chain oracles.

CoinMarketCap meldt dat gebruikers BAND tokens kunnen verdienen door video’s te bekijken en vragen te beantwoorden. Hiermee kan je tot $10 aan BAND tokens verdienen en je doet mee aan een trekking van $300 aan BAND.

Aangezien CoinMarketCap waarschijnlijk de nummer één website in crypto is qua verkeer, waar alle nieuwkomers komen om prijzen te controleren, is het erg belangrijk dat zij dit initiatief voor gebruikers leiden en daarom hebben we besloten om ons bij hen aan te sluiten.

Onderwijs is de sleutel tot het versnellen van het gebruik van cryptoassets en we zijn verheugd om deel uit te maken van CoinMarketCap’s inspanningen om gebruikers te helpen meer te leren over de onderliggende technologie.

Aldus Soravis Srinawakoon, CEO van Band Protocol. Hij kondigt tevens aan dat hij een ask me anything (AMA) sessie later vandaag zal houden.

 

De Amerikaanse cryptocurrency-exchange Coinbase draait al een dergelijke programma met dezelfde naam: Coinbase Earn.

CoinMarketCap ontving een bak van kritiek begin deze zomer toen cryptobeurs Binance aankondigde het platform overgenomen te hebben.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.156,84 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€9.192,06 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.223,92 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.262,00 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.277,37 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.277,37 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.156,84 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.192,06 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.223,92 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.262,00 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...