Kevin Schijven Kevin Schijven
25/08/2021 06:10 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 25/08/2021 06:10

De IEO van de Solana game Star Atlas gaat morgen van start op FTX, wees voorbereid!

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Star Atlast FTX IEO

Morgenmiddag om 15:00 uur Nederlandse tijd houdt cryptocurrency exchange FTX een zogeheten initial exchange offering (IEO) voor een nieuw cryptocurrency project. Investeerders hebben tot vanmiddag de tijd om al hun zaken op orde te stellen om nog mee te mogen doen.

Crypto-whales kopen miljoenen aan memecoins tijdens crash
  • icon-altcoins
    Altcoin nieuws

Star Atlas

FTX gaat een token voorverkoop houden voor Star Atlas. Star Atlas is een nieuw ambitieus computerspel dat draait op de blockchain van Solana (SOL). Deze virtual gaming metaverse speelt af in het jaar 2620 en laat spelers een directe invloed hebben op de toekomst van het computerspel. Ook kunnen zij “echt inkomen” met de game verdienen door het gebruik van non-fungible tokens (NFT). Bekijk hier het vorige artikel voor meer informatie.

Advertentie

IEO op FTX

Om het project te financieren gaat het team achter Star Atlas een initial exchange offering, of IEO, houden. Dat is een soort voorverkoop van tokens, klik hier om verder te lezen wat een IEO precies is.

Om mee te doen met de IEO moeten investeerders een FTX account hebben, deze minstens tot KYC level 2 zijn doorlopen, en minstens 150 FTX (FTT) tokens vastzetten (staking). Dit moet allemaal voor vanmiddag (25 augustus) 15:00 uuf gebeurd zijn.

De IEO zelf zal een dag later (26 augustus) om 15:00 uur van start gaan en een uur duren. In totaal worden 360.000.000 ATLAS tokens en 3.600.000 POLIS verkocht. Afhankelijk van hoeveel FTT je vastzet kom je in aanmerking voor meerdere tickets die worden verloot onder de hoogste bieders. Meer informatie over de IEO is te vinden in het vorige bericht. Preciezere details over de IEO kun je hier en hier te vinden.

Hou er rekening mee dat dit niet voor iedereen is weggelegd. Dit soort voorverkopen zijn alleen bedoeld voor investeerders met ervaring. Er zijn geen garanties dat het project een succes wordt noch dat de tokens in waarde zullen stijgen. Doe altijd goed onderzoek en investeer nooit meer dan je kunt veroorloven om te verliezen. Het bovenstaande artikel is geen financieel advies.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie