Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

“De meeste altcoins zullen op een zeker moment waardeloos zijn”

Onder een tweet van de bekende cryptocurrency-investeerder en partner van Morgan Creek Capital, Anthony Pompliano, is een interessante discussie losgebarsten. Volgens de ‘Pomp’, zoals Pompliano door velen wordt genoemd, zijn de altcoins een uitstervende diersoort.

crypto_insiders_telegram_bannerIn de tweet waaronder de discussie plaatsvond stelt Pompliano dat het de centrale banken 10 jaar heeft gekost om bitcoin (BTC) een wereldwijde reserve-valuta te noemen en de cryptocurrency dus te erkennen. Zo schreef Pompliano:

- Advertentie -

In reactie op deze tweet vroeg een Twitter-gebruiker “wanneer gaan mijn altcoins stijgen, Pomp?”. Daarop antwoordde Pompliano:

Bijna elk van hen zal uiteindelijk waardeloos zijn omdat er geen liquiditeit zal zijn en ze zullen daardoor worden verwijderd van exchanges.

Vervolgens gingen Pompliano’s volgers met elkaar in discussie over welke altcoins het zullen overleven. Het was vooral ripple (XRP) die het te verduren kreeg. De tweede grootste altcoin zou te “gecentraliseerd” zijn en Ripple, het bedrijf achter de altcoin, zou de markt manipuleren.

Sorry #xrp is gecentraliseerd en gemanipuleerd. Het is een goede crypto voor een zeer snelle transactie, maar we willen allemaal decentralisatie. #xrp is voor banken en ik vertrouw banken niet.

Of veel altcoins inderdaad zullen uitsterven, zoals Pompliano verwacht, blijft op dit moment onduidelijk aangezien sommigen van hen nog steeds zeer populair zijn. Een vergelijkbare massale uitsterving was echter ook waarneembaar tijdens de “dot-com bubbel”, toen veel nutteloze internetbedrijven ten onder gingen. Het is daarom niet onbedenkelijk dat alleen de cryptocurrency-projecten met werkende producten op de markt het hoofd boven water kunnen houden.

Heb je maandag de laatste koersanalyse van onze analist David gemist? Klik dan hier om deze alsnog te lezen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.310,00 Kopen
1
SATOS
Reviewed
€11.278,80 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€11.330,90 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.341,10 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.352,10 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.278,80 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.310,00 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€11.330,90 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.341,10 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.352,10 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin bulls zetten door!

Daar was 'ie dan, de expansie van de beweging die afgelopen 8 oktober werd ingezet. Alle ingrediënten zijn momenteel aanwezig om de bitcoin koers...