DeFi-hype Sushi (SUSHI) zakt 75% in waarde, oprichter verkoopt al zijn coins

Bitcoin (BTC) en veel andere altcoins kwamen onlangs in een neerwaartse versnelling terecht. En terwijl investeerders in Decentralized Finance (DeFi) protocollen hoopten dat hun DeFi-tokens niet meegesleurd zouden worden, zagen een aantal van deze koersen flinke dalingen.

DeFi is de nieuwste rage in cryptoland. Verschillende protocollen waarin beleggers hun tokens zoals bitcoin en ethereum (ETH) vast kunnen zetten schieten als paddenstoelen uit de grond. De hype doet denken aan de Initial Coin Offering (ICO) hype in 2017-2018.

- Advertentie -

Met verschillende DeFi-tokens die honderden en soms wel duizenden procenten in waarde stegen verwachtten veel analisten dat het een keer hard naar beneden zou storten. Een van de protocollen waarbij dit de afgelopen dagen gebeurde was SUSHI, een van de nieuwste succesverhalen van DeFi.

Het token van SUSHI is onderdeel van SushiSwap. Het protocol zag meer dan een miljard dollar aan nieuw geld zijn smart contracts instromen. Het token zakte echter de afgelopen dagen ver terug en staat meer dan 75% in de min ten opzichte van zijn all-time high (ATH) van $8,80.

En wat waarschijnlijk ook niet helpt voor SUSHI hodlers is dat de anonieme oprichter van het protocol al zijn SUSHI heeft verkocht. Hij wordt hierom beschuldigd voor het plegen van een exit scam, al denkt hij daar zelf anders over:

“Mensen vragen of ik een exit scam heb gepleegd. Ik heb dat niet. Ik ben nog steeds hier. Ik blijf deelnemen aan de discussie. Ik zal helpen met het technische gedeelte. Ik zal ervoor zorgen dat we een succesvolle migratie hebben.”

Een aantal dagen geleden was al een dergelijk verhaal te lezen op Crypto Insiders. Het DeFi-token Hotdog, weer een etenswaar, zakte namelijk de afgelopen dagen 99% in waarde, en dat in 5 minuten tijd!

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€15.838,70 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€15.560,00 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€15.586,30 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€15.606,10 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€15.614,00 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€15.838,70 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€15.560,00 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€15.586,30 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€15.606,10 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€15.614,00 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers gaat hard! All time high voor het grijpen?

Wat is het toch een feestje om elke week verslag te mogen doen van de ongelooflijke sprongen van de bitcoin koers. Hebben we nog...