Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

Dit bedrijf kocht voor meer dan $160.000 aan digitale Ethereum (ETH) huisdiertjes

Gisteren heeft het crypto-onderzoeksbedrijf Delphi Digital een aantal digitale beestjes gekocht die op de Ethereum (ETH) blockchain leven. De kosten? Meer dan $160.000.

Delphi Digital kocht vijf zogenaamde “Axies,” fantasiebeestjes die onderdeel zijn van het blockchain-spel Axie Infinity. Dit is een spel dat draait om het opvoeden, trainen en fokken van deze Axies. Daarnaast kan je met de beestjes vechten tegen andere Axies. Hiervoor maakt het spel gebruik van de Ethereum blockchain.

- Advertentie -

Elke Axie is namelijk een non-fungible token (NFT). Dit betekent dat elk beestje gelinkt is aan een unieke token die op de ETH blockchain geregistreerd staat. Dankzij blockchain-technologie kan dit digitale object alsnog uniek zijn. Het kopieëren van een Axie is namelijk onmogelijk.

Op die manier kocht het bedrijf onder andere de “Quad Mystic” Axies, een soort waarvan er maar drie gemaakt zijn. In totaal zullen er 150.000 beestje onderdeel zijn van Axie Infinity.

Of Delphi Digital serieus van plan is om met de Axies te gaan spelen is onwaarschijnlijk. Het lijkt er namelijk meer op dat het bedrijf het ziet als een investering voor de toekomst. Zo zei medeoprichter van Delphi Digital tegen Decrypt:

“Naarmate het spel in populariteit toeneemt, kan de waarde van deze NFT’s ook stijgen, gezien hun zeldzaamheid en bruikbaarheid,”

NFT’s kunnen games velen malen interessanter maken doordat er een in-game economie kan ontstaan. Hierin kunnen digitale objecten verhandeld worden die gebaseerd op hun waarde en zeldzaamheid ook een daadwerkelijke monetaire waarde hebben. Craig Russo van Polyient Games zei in juli al dat deze unieke tokens “een van de meest aantrekkelijke kansen” bieden.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.582,40 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.384,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.407,90 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.433,70 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.465,40 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.582,40 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.384,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.407,90 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.433,70 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.465,40 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin bulls zetten door!

Daar was 'ie dan, de expansie van de beweging die afgelopen 8 oktober werd ingezet. Alle ingrediënten zijn momenteel aanwezig om de bitcoin koers...