Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

‘Unieke tokens in videogames bieden een van de meest aantrekkelijke kansen’

Craig Russo van Polyient Games gelooft dat de non-fungible token (NFT) markt een van de “meest aantrekkelijke kansen” biedt van alle digitale effecten.

NFT’s zijn binnen de wereld van gaming een erg populaire opkomende blockchain trend. De NFT’s waren al bekend binnen de sport industrie voor tickets en in de financiële dienstverlening voor het verkopen en overzetten van eigendom, aldus Russo.

- Advertentie -

In een interview met Cointelegraph legt hij uit dat NFT’s als eerste in de spotlight kwamen met de lancering van Ethereum (ETH) collectibles game, CryptoKittie. Vanaf dat moment gelooft hij dat de NFT-markt een van de meest aantrekkelijk kansen biedt. Deze use cases zijn nu al terug te vinden in de verzamel-, kunst- en game-industrie.

Russo zei:

“Een van de redenen waarom gamers naar blockchain neigen, is dat – in tegenstelling tot traditionele games – blockchain-omgevingen spelers in staat stellen echt eigenaar te worden van hun in-game items. Dit betekent dat blockchain-spellen, aangedreven door non-fungible tokens (NFT’s) en digitale verzamelobjecten, een geheel nieuw economisch systeem ontgrendelen waarmee gamers tijdens het spelen echt geld kunnen verdienen. Gevoed door deze toepassingen heeft de markt voor verzamelobjecten $370 miljard bereikt.”

Hij gaf verder in het interview aan dat ook te zien is dat NTF’s opkomen “als een op zichzelf staande troef binnen decentralized finance (DeFi),” waaronder lenen en fractional trading, en bedrijven binnen de industrie, zoals Polyient Games, zijn bullish over NFT’s in DeFi. Toch gelooft Russo dat er nog een aantal verbeteringen moeten plaatsvinden voordat de adoptie van NFT’s groot kan worden:

“Een gebrek aan kennis van NFT’s vanuit zowel het perspectief van het publiek als de reguliere media is waarschijnlijk de grootste hindernis, maar – op basis van de feedback die we tot nu toe hebben gekregen – zien we dagelijks meer en meer mainstream interesse.”

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.276,05 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.157,84 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.237,15 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.237,38 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.266,62 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.157,84 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€9.237,15 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.237,38 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.266,62 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.276,05 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...