Timo Bult Timo Bult
11/08/2019 17:20 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 11/08/2019 17:20

Eerste versie TRON (TRX) schaaloplossing "Sun Network" gepubliceerd

icon-altcoins
Altcoin nieuws
eerste_versie_TRON_TRX_schaaloplossing_sun_network_gepubliceerd

De eerste versie van Sun Network, een schaaloplossing voor TRON (TRX), is gepubliceerd. Terwijl werd verwacht dat dit een positieve impact zou hebben op de TRX-prijs, blijft dit positieve effect op dit moment nog uit.
Sun Network moet de capaciteit van het TRON MainNet gaan vergroten. Verschillende oplossingen worden naar voren geschoven om deze capaciteit te vergroten, zoals DAppChain.

Onder andere onderdeel van #SUNNetwork is #DAppChain een sidechain-schalingsproject, ontworpen om onbeperkte schaalcapaciteit te bieden voor het TRON MainNet, waardoor #DApps kunnen werken met een lager #Energie-verbruik, hogere beveiliging en efficiëntie op #TRON. #TRX $ TRX


Sun Network richt zich vooral op smart contract-transacties. Zo moet het ’t aantal transacties per seconden op het MainNet gaan vergroten en de transactiekosten daarnaast verlagen.
De oplossing moet ongelimiteerde schaalmogelijkheden voor het TRON-netwerk gaan realiseren. Dit moet het ecosysteem van TRON actiever maken, aldus Sun:

Verder zal het energiebesparende, zeer veilige en efficiënte Sun Network bijdragen aan een actiever ecosysteem van TRON,

Terwijl andere altcoins op dit moment grote stijgingen zien, steeg TRON na het nieuws met 2,2%. Cardano (ADA), dat op de 13e plek staat, komt steeds dichtbij TRX en zal de altcoin mogelijk op de korte termijn nog inhalen.
Onlangs kondigde Sun de zevende BTT-airdrop aan. TRX-houders worden vandaag, 11 augustus, beloond met in totaal 990.000.000 BTT. De aankondiging werd echter ontvangen met een hoop kritiek vanwege de dalende koersen van zowel TRX als BTT.
Sun moest daarnaast zijn lunch met de miljardair Warren Buffett uitstellen door ziekte. Tijdens de lunch hoopt hij samen met andere vooraanstaande figuren uit de crypto-sector de traditionele belegger ervan te kunnen overtuigen dat blockchain en cryptocurrency een mooie toekomst hebben.
Heb je maandag de laatste wekelijkse koersanalyse van onze analist David gemist? David legt uitgebreid zijn visie op en verwachting van de koers uit. Klik hier om zijn analyse alsnog te lezen!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie