Timo Bult Timo Bult
11/08/2019 17:20 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 11/08/2019 17:20

Eerste versie TRON (TRX) schaaloplossing "Sun Network" gepubliceerd

icon-altcoins
Altcoin nieuws
eerste_versie_TRON_TRX_schaaloplossing_sun_network_gepubliceerd

De eerste versie van Sun Network, een schaaloplossing voor TRON (TRX), is gepubliceerd. Terwijl werd verwacht dat dit een positieve impact zou hebben op de TRX-prijs, blijft dit positieve effect op dit moment nog uit.
Sun Network moet de capaciteit van het TRON MainNet gaan vergroten. Verschillende oplossingen worden naar voren geschoven om deze capaciteit te vergroten, zoals DAppChain.

Onder andere onderdeel van #SUNNetwork is #DAppChain een sidechain-schalingsproject, ontworpen om onbeperkte schaalcapaciteit te bieden voor het TRON MainNet, waardoor #DApps kunnen werken met een lager #Energie-verbruik, hogere beveiliging en efficiëntie op #TRON. #TRX $ TRX


Sun Network richt zich vooral op smart contract-transacties. Zo moet het ’t aantal transacties per seconden op het MainNet gaan vergroten en de transactiekosten daarnaast verlagen.
De oplossing moet ongelimiteerde schaalmogelijkheden voor het TRON-netwerk gaan realiseren. Dit moet het ecosysteem van TRON actiever maken, aldus Sun:

Verder zal het energiebesparende, zeer veilige en efficiënte Sun Network bijdragen aan een actiever ecosysteem van TRON,

Terwijl andere altcoins op dit moment grote stijgingen zien, steeg TRON na het nieuws met 2,2%. Cardano (ADA), dat op de 13e plek staat, komt steeds dichtbij TRX en zal de altcoin mogelijk op de korte termijn nog inhalen.
Onlangs kondigde Sun de zevende BTT-airdrop aan. TRX-houders worden vandaag, 11 augustus, beloond met in totaal 990.000.000 BTT. De aankondiging werd echter ontvangen met een hoop kritiek vanwege de dalende koersen van zowel TRX als BTT.
Sun moest daarnaast zijn lunch met de miljardair Warren Buffett uitstellen door ziekte. Tijdens de lunch hoopt hij samen met andere vooraanstaande figuren uit de crypto-sector de traditionele belegger ervan te kunnen overtuigen dat blockchain en cryptocurrency een mooie toekomst hebben.
Heb je maandag de laatste wekelijkse koersanalyse van onze analist David gemist? David legt uitgebreid zijn visie op en verwachting van de koers uit. Klik hier om zijn analyse alsnog te lezen!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Timo Bult

Timo is hoofdredacteur van Crypto Insiders en een gepassioneerde voorstander van de real-world toepassingen van cryptotechnologie. Zijn interesse werd gewekt tijdens zijn werk voor een groot Fins accountancybedrijf, waar hij onderzoek deed naar het toepassen van blockchain door financiële bedrijven. Ook voor zijn Master’s thesis bleef hij in de cryptohoek. Hij onderzocht hoe NFT’s in kunnen worden toegepast in games, en welke uitdagingen daar liggen. Timo gelooft dat cryptotechnologie onze economie inclusiever, eerlijker en welvarender kan maken, en dat de transparantie van deze technologie corruptie in ontwikkelingslanden kan tegengaan.

Net binnen
Trending
bekende-nederlander-verliest-crypto-vermogen-wilfred-genee
Bekende Nederlander verliest vermogen aan Bitcoin, ‘slechtste week ooit’
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economische scenario af
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economisch scenario af
Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
Grote leegloop bij bitcoin miners op komst, zegt bankgigant JPMorgan
Bitcoin stijging zal van korte duur zijn, volgens mega-bank
Advertentie

Trending Altcoin nieuws

Afgelopen 2 jaar wekelijks €25 aan solana kopen: het bizarre resultaat
Afgelopen 2 jaar wekelijks €25 aan solana kopen: het bizarre resultaat
Duizenden euro’s winst met €25 per week aan dogecoin - bewezen aanpak
Duizenden euro’s winst met €25 per week aan dogecoin – bewezen aanpak
Waarom BlackRock plots tienduizenden dollars aan meme crypto bezit
Solana memecoin explodeert 7.100%: Experts waarschuwen voor risico’s
Advertentie