Timo Bult Timo Bult
02/08/2019 06:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 02/08/2019 06:00

Justin Sun van TRON (TRX) kondigt zevende BTT-airdrop aan, krijgt hoop kritiek

icon-altcoins
Altcoin nieuws
justin_sun_van_TRON_TRX_kondigt_zevende_bitt_airdrop_aan_krijgt_hoop_kritiek

De zevende BTT-airdrop wordt op 11 augustus gehouden. Dan worden TRX-houders beloond met 990.000.000 BTT. De airdrop werd aangekondigd door Justin Sun via zijn officiële Twitter-account. Veel cryptocurrency exchanges ondersteunen deze airdrop. Om deel te kunnen nemen moet je meer dan, of gelijk aan 1 TRX in je wallet hebben staan.
TRX-houders moeten er wel zeker van zijn dat hun wallets zijn goedgekeurd door de TRON Foundation om deel te kunnen nemen. Als je eenmaal de minimale hoeveelheid TRX in je goedgekeurde wallet hebt staan, kom je in aanmerking voor de BTT die automatisch aan TRX-houders wordt gedistribueerd. De distributie van BTT kan tot 48 uur duren.
De reacties op de aankondiging van Sun zijn voor het grootste gedeelte negatief. De reden voor de negatieve reacties is het feit dat het BitTorrent-token bijna niets meer waard is. In mei was BTT nog $0,0017 waard. Daar is op dit moment nog maar $0,0007 van over. Een Twitter-gebruiker reageerde zodoende op de aankondiging:

Niemand wil BTT daarom wordt het gratis weg gegeven. Het is al een dode crypto. Je had het bij TRON moeten laten … maar hebzucht bracht je tot het lanceren van een nutteloze crypto alleen maar om er een slaatje uit te slaan.

Justin Sun ligt al langere tijd onder vuur. Zo wordt hij beschuldigd van het witwassen van geld en het illegaal werven van fondsen via tokenverkopen. Onlangs ontkende hij alle beschuldigingen in een open brief op Weibo.
Sun zou daarnaast op 25 juli een lunch hebben met de bekende miljardair Warren Buffett. Deze lunch moest hij echter uitstellen vanwege nierstenen. Het is niet precies bekend voor wanneer de lunch nu staat gepland.
Afgelopen maandag verscheen de laatste bitcoin-koersanalyse van Crypto Insider David. Heb je deze nog niet gelezen? Klik dan hier om dit alsnog te doen.
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
student verdient miljoenen ongeluk bij geluk student
Student werd in één oogwenk cryptomiljonair, “geluk bij een ongeluk”
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Advertentie

Trending Altcoin nieuws

Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Populaire meme crypto verliest plotsing 99% van zijn waarde
Populaire meme crypto verliest plotseling 99% van zijn waarde
Advertentie