Discussier met alle crypto insiders via Telegram

Justin Sun van TRON (TRX) kondigt zevende BTT-airdrop aan, krijgt hoop kritiek

De zevende BTT-airdrop wordt op 11 augustus gehouden. Dan worden TRX-houders beloond met 990.000.000 BTT. De airdrop werd aangekondigd door Justin Sun via zijn officiële Twitter-account. Veel cryptocurrency exchanges ondersteunen deze airdrop. Om deel te kunnen nemen moet je meer dan, of gelijk aan 1 TRX in je wallet hebben staan.

TRX-houders moeten er wel zeker van zijn dat hun wallets zijn goedgekeurd door de TRON Foundation om deel te kunnen nemen. Als je eenmaal de minimale hoeveelheid TRX in je goedgekeurde wallet hebt staan, kom je in aanmerking voor de BTT die automatisch aan TRX-houders wordt gedistribueerd. De distributie van BTT kan tot 48 uur duren.

- Advertentie -

De reacties op de aankondiging van Sun zijn voor het grootste gedeelte negatief. De reden voor de negatieve reacties is het feit dat het BitTorrent-token bijna niets meer waard is. In mei was BTT nog $0,0017 waard. Daar is op dit moment nog maar $0,0007 van over. Een Twitter-gebruiker reageerde zodoende op de aankondiging:

Niemand wil BTT daarom wordt het gratis weg gegeven. Het is al een dode crypto. Je had het bij TRON moeten laten … maar hebzucht bracht je tot het lanceren van een nutteloze crypto alleen maar om er een slaatje uit te slaan.

Justin Sun ligt al langere tijd onder vuur. Zo wordt hij beschuldigd van het witwassen van geld en het illegaal werven van fondsen via tokenverkopen. Onlangs ontkende hij alle beschuldigingen in een open brief op Weibo.

Sun zou daarnaast op 25 juli een lunch hebben met de bekende miljardair Warren Buffett. Deze lunch moest hij echter uitstellen vanwege nierstenen. Het is niet precies bekend voor wanneer de lunch nu staat gepland.

Afgelopen maandag verscheen de laatste bitcoin-koersanalyse van Crypto Insider David. Heb je deze nog niet gelezen? Klik dan hier om dit alsnog te doen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.171,60 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€10.980,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.010,30 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.066,50 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.071,40 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.171,60 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€10.980,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.010,30 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.066,50 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.071,40 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...