Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Lunch Justin Sun en Warren Buffett uitgesteld vanwege ziekte, of is er meer aan de hand?

De lunch met Justin Sun en Warren Buffett is uitgesteld. Dat liet de TRON Foundation op Twitter weten:

De TRON Foundation kondigt uitstel van de Warren Buffett lunch en de persconferenties aan nadat oprichter Justin Sun kampt met nierstenen. Partijen zijn overeengekomen om het verplaatsen naar een later datum.

- Advertentie -

Vorige maand won Justin Sun, CEO van TRON, een etentje met investeringslegende Warren Buffett in een liefdadigheidsveiling met een bod van $4,6 miljoen euro. De lunch stond gepland op 25 juli in Silicon Valley, maar deze is dus nu uitgesteld naar een nog onbekend datum.

Het Chinese nieuwskanaal 21st Century Business Herald, publiceerde vandaag een artikel waarin wordt gesteld dat Sun niet met ziekte kampt, maar het TRON-netwerk zich heeft gewaagd aan een illegale manier van fondsenwerving. Sun zou wegens deze beschuldigingen het vasteland van China niet mogen verlaten. Sun heeft de beschuldigingen inmiddels ontkend.

De verwachtingen over het etentje waren hooggespannen. Het is bekend dat Warren Buffett geen fan is van cryptocurrencies, waaronder bitcoin (BTC). Justin Sun mocht zeven gasten meenemen om met Buffett in gesprek te gaan. Het afgelopen weekend werden nog een aantal prominente figuren uitgenodigd als Yoni Assai, CEO van eToro, Helen Hai, hoofd van Binance Charity en Jeremy Allaire, CEO van Square.

Nog geen vijf uur voordat TRON het uitstel had aangekondigd had Justin Sun nog een uitnodiging gestuurd naar Chris Lee, CFO van cryptocurrency exchange Huobi, als zesde gast. Charlie Lee, CEO van Litecoin Foundation en Livio Weng, CEO van Huobi, hadden een uitnodiging al een maand geleden geaccepteerd.

De aankondiging van het uitstel had gelijk een behoorlijke impact op de koers van TRON (TRX). Deze stond kort voor de aankondiging nog op $0,0287 maar is vervolgens met meer dan 14% gezakt naar 0,0248 op het moment van schrijven. TRON is hierdoor zelfs uit de top 10 grootste cryptocurrencies qua marktkapitalisatie gevallen en komt net onder Stellar (XLM) uit.

Heb je afgelopen zondag de meest recente bitcoin-koersanalyse van onze eigen analist David gemist? Klik dan hier om deze alsnog te lezen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.939,83 Kopen
2
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.939,83 Kopen
2
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...