Kevin Schijven Kevin Schijven
23/07/2019 10:19 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 23/07/2019 10:19

Lunch Justin Sun en Warren Buffett uitgesteld vanwege ziekte, of is er meer aan de hand?

icon-altcoins
Altcoin nieuws
lunch_justin_sun_warren_buffett_uitgesteld_vanwege_ziekte_of_is_er_meer_aan_de_hand

De lunch met Justin Sun en Warren Buffett is uitgesteld. Dat liet de TRON Foundation op Twitter weten:

De TRON Foundation kondigt uitstel van de Warren Buffett lunch en de persconferenties aan nadat oprichter Justin Sun kampt met nierstenen. Partijen zijn overeengekomen om het verplaatsen naar een later datum.

Vorige maand won Justin Sun, CEO van TRON, een etentje met investeringslegende Warren Buffett in een liefdadigheidsveiling met een bod van $4,6 miljoen euro. De lunch stond gepland op 25 juli in Silicon Valley, maar deze is dus nu uitgesteld naar een nog onbekend datum.
Het Chinese nieuwskanaal 21st Century Business Herald, publiceerde vandaag een artikel waarin wordt gesteld dat Sun niet met ziekte kampt, maar het TRON-netwerk zich heeft gewaagd aan een illegale manier van fondsenwerving. Sun zou wegens deze beschuldigingen het vasteland van China niet mogen verlaten. Sun heeft de beschuldigingen inmiddels ontkend.
De verwachtingen over het etentje waren hooggespannen. Het is bekend dat Warren Buffett geen fan is van cryptocurrencies, waaronder bitcoin (BTC). Justin Sun mocht zeven gasten meenemen om met Buffett in gesprek te gaan. Het afgelopen weekend werden nog een aantal prominente figuren uitgenodigd als Yoni Assai, CEO van eToro, Helen Hai, hoofd van Binance Charity en Jeremy Allaire, CEO van Square.
Nog geen vijf uur voordat TRON het uitstel had aangekondigd had Justin Sun nog een uitnodiging gestuurd naar Chris Lee, CFO van cryptocurrency exchange Huobi, als zesde gast. Charlie Lee, CEO van Litecoin Foundation en Livio Weng, CEO van Huobi, hadden een uitnodiging al een maand geleden geaccepteerd.
De aankondiging van het uitstel had gelijk een behoorlijke impact op de koers van TRON (TRX). Deze stond kort voor de aankondiging nog op $0,0287 maar is vervolgens met meer dan 14% gezakt naar 0,0248 op het moment van schrijven. TRON is hierdoor zelfs uit de top 10 grootste cryptocurrencies qua marktkapitalisatie gevallen en komt net onder Stellar (XLM) uit.
Heb je afgelopen zondag de meest recente bitcoin-koersanalyse van onze eigen analist David gemist? Klik dan hier om deze alsnog te lezen!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
Politici willen duidelijkheid over ethereum, belangrijk voor toekomst
Ethereum ETF’s kunnen prijs van ETH naar $10.000 drijven
Bitcoin koers duikt onder $70.000, ethereum houdt zich knap staande
Bitcoin koers duikt onder $70.000, ethereum houdt zich knap staande
Zeldzaam Bitcoin signaal wijst op koersstijging naar 180.000 dollar
Bitcoin bereikt nieuwe all-time high in deze landen
Crypto Ontbijt: Ethereum-ETF update, PEPE breekt records, Trump omarmt crypto
Crypto Ontbijt: Ethereum-ETF update, PEPE breekt record, Trump omarmt crypto
Advertentie

Trending Altcoin nieuws

Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Populaire meme crypto verliest plotsing 99% van zijn waarde
Populaire meme crypto verliest plotseling 99% van zijn waarde
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Advertentie