Koop nu goedkoop crypto bij Bitvavo

Lijst van prominente gasten voor etentje met Justin Sun en Warren Buffett groeit

Justin Sun, CEO van de TRON (TRX) Foundation, won vorige maand een etentje met investeringslegende Warren Buffett in een liefdadigheidsveiling met een recordbrekend bod van $4,6 miljoen euro. De lunch staat gepland op 25 juli.

Justin Sun mag een aantal gasten meenemen naar het etentje en hij heeft de afgelopen dagen een aantal prominente figuren uit de cryptocurrency-industrie uitgenodigd. Op 20 juli nodigde hij Helen Hai, hoofd van de Binance Charity Foundation, uit. Binance Charity is de filantropische tak van cryptocurrency exchange Binance. Zij accepteerde de uitnodiging meteen:

- Advertentie -

Gisteren, op 21 juli, werd Yoni Assai, oprichter en CEO van handelsplatform eToro, uitgenodigd. In tegenstelling tot de andere namen op het lijstje wachtte hij niet op een uitnodiging, maar vroeg hij Sun om een plek aan tafel.

Op 19 juli had Jeremy Allaire, medeoprichter en CEO van cryptocurrency betalingsdienst Square, een uitnodiging geaccepteerd voor de lunch met de CEO van Berkshire Hathaway:

Charlie Lee, CEO van de Litecoin (LTC) Foundation, was de eerste persoon die uitgenodigd werd voor het etentje. Hij had de uitnodiging al vorige maand geaccepteerd. Livio Weng, CEO van cryptocurrency exchange Huobi, was de tweede persoon die begin deze maand de uitnodiging accepteerde.

Daarnaast had Justin Sun ook Chanpeng Zhao (CZ), CEO van Binance, uitgenodigd, maar hij heeft al afgezegd. CZ stelde vervolgens Anthony Pompliano, CEO van Morgan Greek Digital, voor, maar die heeft tot dusver nog geen uitnodiging ontvangen. Wie wel uitgenodigd is, is niemand minder dan president Trump. Trump heeft echter niet gereageerd op de uitnodiging. De uitnodiging was wellicht ook niet helemaal serieus bedoeld.

Vanuit de crypto-gemeenschap heeft Justin Sun wat kritiek ontvangen dat hij te veel mensen exclusief uit de cryptocurrency-industrie uitnodigt en dat het eventueel nuttig zou zijn om ook mensen die wat meer bekend met de traditionele investeringsmarkt zijn uit te nodigen. Zo zegt Gabor Gurbacs, directeur van Digital Asset Strategy bij VanEck:

Het is een jammer om niemand van beide de Bitcoin kant en de institutionele/traditionele financiële kant bij die bijeenkomst te hebben! Het zou tot een beter gesprek kunnen leiden en Warren zou kunnen leren van mensen die de taal en wetenschap van beide werelden spreken.

Naast de bovengenoemde vijf gasten mag Justin Sun er nog twee meenemen. De lunch is inmiddels verhuisd van het gewoonlijke restaurant in New York naar Silicon Valley dichtbij San Francisco.

Het zal interessant zijn of deze groep Warren Buffett kan overtuigen van de waarde en nut van cryptocurrencies. Het is geen geheim dat de Oracle of Omaha geen voorstander is van cryptocurrency. Hij noemde bitcoin (BTC) voorheen zelfs “rattengif in het kwadraat”.

Heb je gisteren de meest recente bitcoin-koersanalyse van David, onze eigen analist, gemist? Lees deze dan alsnog hier!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.390,00 Kopen
1
SATOS
Reviewed
€11.368,80 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€11.418,90 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.431,20 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.462,40 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.390,00 Kopen
1
SATOS
Reviewed
€11.368,80 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€11.418,90 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.431,20 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.462,40 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin bulls zetten door!

Daar was 'ie dan, de expansie van de beweging die afgelopen 8 oktober werd ingezet. Alle ingrediënten zijn momenteel aanwezig om de bitcoin koers...