Justin Sun nodigt Donald Trump uit om aan te schuiven tijdens lunch met Warren Buffett

Justin Sun nodigt Donald Trump uit om aan te schuiven tijdens lunch met Warren Buffett

De man achter TRON (TRX), de TRON Foundation en BitTorrent, Justin Sun, heeft de Amerikaanse president Donald Trump uitgenodigd om aan te schuiven tijdens zijn lunch met miljardair Warren Buffett. De uitnodiging is een reactie op een aantal tweets van Trump waarin hij aangeeft geen fan te zijn van “Bitcoin en andere cryptocurrencies.”

Justin Sun won de lunch met Warren Buffett vorige maand nadat hij de hoogste bieder was. De lunch met een van de meest succesvolle investeerders ter wereld werd geveild tijdens een liefdadigheidsveiling. Sun betaalde uiteindelijk $4.567.888 om samen met zeven gasten en Buffett te mogen lunchen.

Buffett staat bekent als iemand die geen grote fan van bitcoin (BTC) is. En ditzelfde geldt voor Trump, blijkt uit een aantal tweets die hij recentelijk de wereld in stuurde. Zo zei Trump:

Advertentie

Ik ben geen fan van Bitcoin en andere cryptocurrencies, het is geen geld, de waarde ervan is zeer volatiel en het is gebaseerd op ijle lucht. Ongereguleerde Crypto-activa kunnen onwettig gedrag faciliteren, waaronder drugshandel en andere illegale activiteiten…

Daarop antwoorde Sun met de volgende tweet:

Meneer de President, u wordt misleid door fake news. #Bitcoin & # Blockchain is de beste kans voor de VS! Ik nodig u graag uit om op 25 juli samen met @WarrenBuffett en een aantal crypto-leiders te lunchen. Ik garandeer u dat na deze lunch niemand meer over crypto zal weten dan u!

Sun en zijn 7 crypto-leiders hopen de twee heren tijdens de lunch ervan te kunnen overtuigen dat bitcoin en cryptocurrency in zijn algemeen grote potentie hebben om vooral de financiële wereld op zijn kop te zetten. Op 23 juli zal blijken of dit inderdaad gelukt is.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Advertentie
Ad
Ad
Bitvavo
Reviewed
€16.001,00 Kopen
1
1
Bitonic
Reviewed
€14.978,70 Kopen
2
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€14.996,50 Kopen
3
3
Litebit
Reviewed
€15.046,60 Kopen
4
4
SATOS
Reviewed
€15.208,40 Kopen
Laatste nieuws