Timo Bult Timo Bult
14/07/2019 06:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 14/07/2019 06:00

Justin Sun nodigt Donald Trump uit om aan te schuiven tijdens lunch met Warren Buffett

Nieuws
Justin Sun nodigt Donald Trump uit om aan te schuiven tijdens lunch met Warren Buffett

De man achter TRON (TRX), de TRON Foundation en BitTorrent, Justin Sun, heeft de Amerikaanse president Donald Trump uitgenodigd om aan te schuiven tijdens zijn lunch met miljardair Warren Buffett. De uitnodiging is een reactie op een aantal tweets van Trump waarin hij aangeeft geen fan te zijn van “Bitcoin en andere cryptocurrencies.”
Justin Sun won de lunch met Warren Buffett vorige maand nadat hij de hoogste bieder was. De lunch met een van de meest succesvolle investeerders ter wereld werd geveild tijdens een liefdadigheidsveiling. Sun betaalde uiteindelijk $4.567.888 om samen met zeven gasten en Buffett te mogen lunchen.
Buffett staat bekent als iemand die geen grote fan van bitcoin (BTC) is. En ditzelfde geldt voor Trump, blijkt uit een aantal tweets die hij recentelijk de wereld in stuurde. Zo zei Trump:

Ik ben geen fan van Bitcoin en andere cryptocurrencies, het is geen geld, de waarde ervan is zeer volatiel en het is gebaseerd op ijle lucht. Ongereguleerde Crypto-activa kunnen onwettig gedrag faciliteren, waaronder drugshandel en andere illegale activiteiten…

Daarop antwoorde Sun met de volgende tweet:

Meneer de President, u wordt misleid door fake news. #Bitcoin & # Blockchain is de beste kans voor de VS! Ik nodig u graag uit om op 25 juli samen met @WarrenBuffett en een aantal crypto-leiders te lunchen. Ik garandeer u dat na deze lunch niemand meer over crypto zal weten dan u!


Sun en zijn 7 crypto-leiders hopen de twee heren tijdens de lunch ervan te kunnen overtuigen dat bitcoin en cryptocurrency in zijn algemeen grote potentie hebben om vooral de financiële wereld op zijn kop te zetten. Op 23 juli zal blijken of dit inderdaad gelukt is.
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Timo Bult

Timo is hoofdredacteur van Crypto Insiders en een gepassioneerde voorstander van de real-world toepassingen van cryptotechnologie. Zijn interesse werd gewekt tijdens zijn werk voor een groot Fins accountancybedrijf, waar hij onderzoek deed naar het toepassen van blockchain door financiële bedrijven. Ook voor zijn Master’s thesis bleef hij in de cryptohoek. Hij onderzocht hoe NFT’s in kunnen worden toegepast in games, en welke uitdagingen daar liggen. Timo gelooft dat cryptotechnologie onze economie inclusiever, eerlijker en welvarender kan maken, en dat de transparantie van deze technologie corruptie in ontwikkelingslanden kan tegengaan.

Net binnen
Trending
bekende-nederlander-verliest-crypto-vermogen-wilfred-genee
Bekende Nederlander verliest vermogen aan Bitcoin, 'slechtste week ooit'
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economische scenario af
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economisch scenario af
Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
Grote leegloop bij bitcoin miners op komst, zegt bankgigant JPMorgan
Bitcoin stijging zal van korte duur zijn, volgens mega-bank
Advertentie

Trending Nieuws nieuws

Crypto Ontbijt: Marktcrash, flinke uitstroom ethereum-ETF’s & nieuwe Mt. Gox ronde
Duitsland dumpt 435 miljoen aan bitcoin, parlementslid slaat alarm
Nog drie dagen tot strenge cryptowet: wat gaat er gebeuren?
Nog drie dagen tot strenge cryptowet: wat gaat er gebeuren?
Bitcoin protocol stort in, miners zien inkomsten verdampen
Bitcoin protocol stort in, miners zien inkomsten verdampen
Advertentie
crypto-insiders-icon