Community

[td_block_text_with_title]
Onze vaste lezers weten het al: dagelijks rapporteert Crypto Insiders het laatste nieuws uit de wondere wereld van blockchain-technologie en cryptocurrency. Daarnaast verzorgen we regelmatig diepgaande artikelen en analyses van de koersen. Kortom, een hoop leuke en interessante informatie vanuit onze hoge hoed. Nu kunnen we ons voorstellen dat jij je stem ook eens wilt laten horen!
Komt dat even mooi uit. Om onze community de mogelijkheid tot interactie te bieden zijn we namelijk een discussiekanaal op Telegram gestart! 24 uur per dag, 7 dagen in de week heb je daar de mogelijkheid om met ons en onze groeiende groep leden te discussiëren over alles wat met cryptocurrencies en de daaraan verwante technologieën te maken heeft. Wil je weten welke coins je in de gaten moet houden, op welke cryptocurrency exchange die ene langverwachte cryptocurrency gelist gaat worden, snel een korte vraag stellen over het gebruik van je wallet, of jouw licht laten schijnen op een niet te missen ontwikkeling in de markt? Dan zit je in ons Telegramkanaal, met inmiddels meer dan 1000 starters en experts, goed. Aanmelden doe je hier!

Word een Crypto Insider!

Naast ons publieke Telegramkanaal hebben we ook een omgeving voor leden waar afgeschermde Telegramkanalen bij horen. Wat krijg je als lid? Toegang tot onze meest exclusieve content:

 • Doorlopend ontvang je van onze ervaren analisten cryptocurrency geautomatiseerde trading signals. Dit betekent dat je onze trading signals kan volgen zonder dat je deze handmatig hoeft in te voeren.
 • Vijf keer per week een video-update van de koers.
 • Een keer per week een macro update. Hierin duiken we, in een video, de diepte in en bestuderen onze analisten de grotere bewegingen in de markt.
 • Uitgebreide uitleg over onderwerpen uit de wereld van technische analyse. Het onderwerp bepaal jij!
 • Fundamentele analyses waarin we bijvoorbeeld het ontstaan en de speerpunten van een cryptocurrency-project bespreken.
 • Maandelijkse rapportages van onze trading signals.
 • Stel je vragen direct aan onze analisten.

Daarnaast kan je in ons discussiekanaal de discussie aangaan met andere Crypto Insiders én onze analisten. Klets mee met gelijkgezinden over de koersen, interessante projecten en andere ontwikkelingen en leer van elkaar!
Surf naar onze members-omgeving om meer te lezen!
See you on the inside!
[/td_block_text_with_title]

[td_block_text_with_title]

Telegram, kan je dat eten?

Nee, helaas. Waarom niet? Omdat Telegram een gratis online, open source berichtendienst is. In zekere zin lijkt Telegram op het ons aller bekende WhatsApp, maar biedt het onder andere de mogelijkheid grotere groepen bij elkaar te brengen, grotere bestanden met elkaar te delen en berichten vast te zetten (pinned message). Kortom, een fijn platform voor Crypto Insiders. Overigens wordt Telegram in de cryptocurrency community al veelvuldig gebruikt. Zo communiceren veel cryptocurrency-projecten updates via Telegram. Telegram is beschikbaar voor Android, iOS, Windows Phone, macOS, Linux en PC. 
[/td_block_text_with_title]

[td_block_text_with_title]

Hoe kom ik aan Telegram?

De berichtendienst van Telegram is een stukje software dat makkelijk te installeren is:

 1. Navigeer in je browser naar http://telegram.org of op je smartphone naar de App Store of naar de Google Play Store.
 2. Download de Telegram software en installeer deze.
 3. Meld je in Telegram aan met je mobiele telefoonnummer
 4. Zodra je aangemeld bent kan je privégesprekken starten en je aanmelden voor een kanaal. Meld je nu aan voor het gratis discussiekanaal van Crypto Insiders.
 5. Do’s en dont’s op Telegram 

Als je je aanmeldt voor ons Telegramkanaal waarderen we het als je een aantal do’s en dont’s naleeft. Zo proberen wij, samen met jou, ervoor te zorgen dat iedereen met respect wordt behandeld en het voor een ieder leuk en leerzaam blijft.

Do’s

 1. Let op je taalgebruik; hou het beschaafd en spreek anderen online niet anders aan dan dat je in het echte leven zou doen.
 2. Verstuur je berichten op een normale manier; druk niet na elk woord op ‘versturen’ en stort het gespreksscherm niet vol met afbeeldingen of hyperlinks.
 3. Probeer elkaar te helpen; domme vragen bestaan niet! Ons Telegramkanaal is ook voor mensen die willen leren.
 4. Onderbouw je bijdragen; verwijzingen naar andere berichten en andere publicaties zijn welkom, maar hou het informatief. Geef aan waarom je iets wil delen.
 5. Onderbouw je mening; geef aan waarom je denkt dat een koers een bepaalde kant op gaat. Hou er rekening mee dat een ander iets probeert op te steken van wat jij wellicht zegt.
 6. Blijf zo goed als kan on-topic; dit betekent niet dat je het niet over iets anders dan cryptocurrency en blockchain mag hebben, maar hele gesprekken over voetbaluitslagen, het weer of die pizza salami die je net op hebt, komen op andere platforms beter tot hun recht.
 7. Bescherm jezelf; wij raden je aan om je achternaam en mobiele telefoonnummer af te schermen. Het is informatie die je niet nodig hebt voor deelname en je kwetsbaar maakt. 

Dont’s

 1. Zoek geen ruzie; we hebben allemaal een mening en mogen die verkondigen. Doe dit op een manier waarop je de ander in zijn of haar waarde laat.
 2. Ga niet adverteren; interessante projecten of tools aanhalen is geen probleem, maar geef context zodat er een opening is voor discussie. Referral links zijn uit den boze.
 3. Verstuur geen aanstootgevende content; ook verwijzingen naar scams en illegale goederen en praktijken zijn niet welkom.
 4. Deel niet meer dan nodig over jezelf; op het internet is van alles te vinden en hoogstwaarschijnlijk ook over jou. Maak het kwaadwillenden niet makkelijk door bijvoorbeeld een kijkje te geven in je cryptocurrency wallet, je werkgever bekend te maken of te vertellen waar je precies woont.
 5. Bespreek geen bijzondere persoonsgegevens; laat dus zaken als ras, politieke opvattingen, godsdienst, gezondheid, seksuele voorkeur of strafrechtelijk verleden achterwege. 

Als laatst willen we je wijzen op ons privacybeleid. We know, regeltjes zijn niet leuk, maar we willen onze uiterste best doen om jou en onszelf zoveel mogelijk voor vervelende zaken te behoeden. Wil jij weten hoe we met jouw data en persoonsgegevens omgaan? Bekijk dan ons privacybeleid. 

Auto trading signals en Cornix

Voor onze geautomatiseerde trading signals in onze members-omgeving maken we gebruik van een Telegram trading bot van Cornix. Middels deze bot hoef je onze trading signals niet meer handmatig over te nemen en hoef je orders dus niet langer handmatig in te voeren. Zo mis je onze trading signals nooit, geniet je van de kennis van onze analisten en ben je nóg minder tijd kwijt!

Cornix

De Telegram trading bot van Cornix dien je zelf aan te schaffen op de website van Cornix. Heb je dit gedaan en heb je onze bot voor members gekoppeld aan je Telegram-account? Mooi! Dan je kan met onze geautomatiseerde trading signals aan de slag! 

Heb je vragen of opmerkingen over de trading signals die we verstrekken? Dan kan je bij ons terecht via de live chat die je rechts onderin op elke webpagina van members.crypto-insiders.nl kan vinden. Heb je vragen over de aanschaf of de instellingen van de Cornix trading bot? Dan verwijzen we je graag door naar de juiste kanalen:
[tdm_block_button button_text=”Supportticket inschieten bij Cornix” button_size=”tdm-btn-md” tdc_css=”eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLXRvcCI6IjAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn19″ button_display=”tdm-block-button-full” content_align_horizontal=”content-horiz-center” button_icon_position=”” tds_button1-border_radius=”2″ tds_button1-background_color=”#222222″  tds_button=”tds_button2″ tds_button2-border_radius=”2″ tds_button2-text_color=”#000000″ tds_button2-border_color=”#000000″ button_url=”https://t.me/cornix_tech_support_bot”]
[tdm_block_button button_text=”Vraag stellen aan de Cornix community” button_size=”tdm-btn-md” tdc_css=”eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLXRvcCI6IjAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn19″ button_display=”tdm-block-button-full” content_align_horizontal=”content-horiz-center” button_icon_position=”” tds_button1-border_radius=”2″ tds_button1-background_color=”#222222″ tds_button=”tds_button2″ tds_button2-border_radius=”2″ tds_button2-text_color=”#000000″ tds_button2-border_color=”#000000″ button_url=”https://t.me/cornix_community”]
In de community-groep van Cornix zitten ook supportmedewerkers van die je aldaar te woord kunnen staan. Uit ervaring weten we dat de afhandeling van een supportticket iets langer kan duren. 
[/td_block_text_with_title]

Welcome Back!

Login to your account below

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.