Koop nu goedkoop crypto bij Bitvavo

Eigenaar Burj Khalifa gaat eigen cryptocurrency lanceren op basis van JP Morgan’s blockchain

Emaar Group, de vastgoedontwikkelaar die onder andere achter de wolkenkrabber Burj Khalifa zit, gaat zijn eigen cryptocurrency lanceren. Dit meldt het bedrijf op donderdag in een persverklaring welke met The Block werd gedeeld.

Emaar Group is de vastgoedontwikkelaar die achter het 828 meter hoge gevaarte de Burj Khalifa zit, de hoogste wolkenkrabber ter wereld. Het bedrijf zit daarnaast ook achter de bouw van The Dubai Mall, ’s werelds grootste winkelcentrum. Nu wil het bedrijf een eigen “utility” token lanceren, het Emaar-token, om klanten en partners te kunnen belonen.

- Advertentie -

De cryptocurrency werd in maart van dit jaar al aangekondigd. Toen stelde Emaar Group nog een Initial Coin Offering (ICO) te willen houden in Europa. Of het dit nog steeds van plan is, is onduidelijk.

Het EMR-token zal op JP Morgan’s blockchain, Quorum, gebaseerd zijn. Met het token zullen klanten beloond worden als onderdeel van een referral- en loyaliteitsprogramma. De tokens kunnen vervolgens uitgegeven worden in de vele gebouwen die eigendom zijn van Emaar Group. Het bedrijf stelt verder: “EMR-tokens zijn niet alleen te gebruiken zijn binnen het onroerend goed, hotels, e-commerce en winkelcentra van Emaar, maar kunnen ook worden verhandeld met andere gebruikers.”

Met een applicatie voor zowel Android en iOS kunnen gebruikers het token uitgeven. De lancering staat gepland “voor het eind van dit jaar.”

Crypto Insider David heeft weer een gloednieuwe column voor je klaarstaan. Lees zijn nieuwste uitgebreide bitcoin (BTC) koers weekanalyse hier!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.649,00 Kopen
1
SATOS
Reviewed
€11.617,50 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.676,10 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.676,50 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.703,70 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.649,00 Kopen
1
SATOS
Reviewed
€11.617,50 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.676,10 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.676,50 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.703,70 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers vindt support, geen ruimte voor twijfel!

De bitcoin koers vond na afgelopen vrijdag keurig support en een test van de weerstandszone van $13.800-14.000 werd een feit. Zoals ik in de...