Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

Enjin lanceert Enjin Platform op mainnet Ethereum voor in-game crypto-activa

Enjin heeft aangekondigd dat Enjin Platform nu officieel is gelanceerd op Ethereum. Het platform biedt game-ontwikkelaars de mogelijkheid om crypto-activa in hun games te integreren. Enjin maakte het nieuws op 17 februari bekend in een blogpost.

Met het platform kunnen ontwikkelaars zogenaamde non-fungible tokens (NFT’s) toevoegen aan spellen. Dit zijn unieke tokens die bijvoorbeeld een digitaal zwaard kunnen vertegenwoordigen. Doordat er maar een vastgesteld totaal aantal tokens zullen verschijnen, hebben deze digitale waarde. Hiermee brengt Enjin een realistisch economisch aspect naar de game-wereld:

We hebben het onze missie gemaakt om real-life economieën naar virtuele werelden te brengen en de grens tussen het imaginaire en het echte net iets meer te laten vervagen.

Al meer dan twee jaar werken we de klok rond om een geïntegreerd ecosysteem te bouwen dat bestaat uit gebruiksvriendelijke producten die zijn gebouwd bovenop een complexe blockchain-infrastructuur van de volgende generatie.

- Advertentie -

In een persverklaring die Coindesk in handen heeft, stelt de CEO van Enjin, Maxim Blagov, dat het nieuwe platform ontwikkelaars in staat stelt blockchain in te zetten voor nieuwe en bestaande spellen:

Ons platform is ontworpen om naadloos te integreren in zowel nieuwe als bestaande games, waardoor studio’s van elke omvang en in alle genres een concurrentievoordeel hebben.

Bekijk hieronder een kort filmpje van Enjin waarin wordt uitgelegd hoe het nieuwe platform werkt:

Afgelopen december ging Enjin nog de samenwerking aan met Microsoft. In samenwerking met de IT-gigant creëerde Enjin het spel “Azure Heroes” waar virtuele dassen worden vertegenwoordigd door NFT’s.

Heb je gisterochtend de koersupdate van onze analist Michiel gemist? In de freebie van gisteren bespreekt hij de daling van de koers van bitcoin. Is het tijd voor paniek of kopen we de dips? Michiel bespreekt de huidige situatie aan de hand van de grafieken!

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.117,60 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.150,40 Kopen
2
Bitvavo
Reviewed
€11.152,00 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.160,50 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.194,90 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.117,60 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.150,40 Kopen
2
Bitvavo
Reviewed
€11.152,00 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.160,50 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.194,90 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin bulls zetten door!

Daar was 'ie dan, de expansie van de beweging die afgelopen 8 oktober werd ingezet. Alle ingrediënten zijn momenteel aanwezig om de bitcoin koers...