Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

“Ethereum in eerste mainstream bearmarkt”, aldus Chris Burniske

Volgens een partner van Placeholder, Chris Burniske, zit ethereum (ETH) in zijn eerste “mainstream bearmarkt”. Hij vergelijkt de huidige situatie omtrent ethereum met de situatie waarin bitcoin (BTC) gedurende 2014/2015 zat.

1/ $ETH zit in zijn eerste mainstream bearmarkt, net als $BTC in 2014/15.

Achteraf gezien was 2014/15 de beste periode voor wat betreft risk/reward voor beleggers om in BTC te investeren.

- Advertentie -

Burniske gaat verder met te stellen dat “het momentum van het [bitcoin]-netwerk destijds duidelijk was, ondanks de bearish prijsbeweging”. Echter zouden veel investeerders “vooringenomen zijn en het project daarom maar niks vinden”. Daardoor zouden veel investeerders volgens Burniske destijds “de bus gemist hebben”.

crypto_insiders_telegram_bannerMet andere woorden, volgens Burniske hebben investeerders op dit moment dezelfde kans als toen. Voor de langere termijn blijft ethereum volgens hem een goede investering.

Onlangs stelde Ethereum-bedenker en -ontwikkelaar dat de Ethereum-blockchain bijna vol zit. Volgens hem is schaalbaarheid dan ook een van de grootste knelpunten voor het project.

Buterin wil toe naar een systeem waarin niet elke transactie door alle computers binnen een netwerk geverifieerd hoeven worden. De Ethereum-ontwikkelaars zijn druk bezig om bijvoorbeeld over te stappen op het Proof of Stake-protocol; een veel efficiëntere manier om transacties te verifiëren.

Ethereum blijft met een marktkapitalisatie van $20,5 miljard ruim de grootste altcoin van dit moment. Ripple (XRP) volgt op de derde plek met een marktkapitalisatie van $11,7 miljard.

Heb je maandag de laatste koersanalyse van onze analist David gemist? Klik dan hier om deze alsnog te lezen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€8.945,41 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€8.995,85 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.005,90 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.019,53 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.062,98 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€8.945,41 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€8.995,85 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.005,90 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.019,53 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.062,98 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...