Kopieer de acties van onze analisten 30 dagen gratis

Facebook Libra supporters stappen over naar rivaal Celo dollar

Verschillende leden van de door Facebook geleidde Libra Association, waaronder Coinbase Ventures en Andreesen Horowitz, zijn begonnen met het ondersteunen van de Celo Alliance for prosperity, een rivaal van de Libra.

De cryptocurrency die gekoppeld zal worden aan de waarde van de Amerikaanse dollar, heeft als doel een mondiale infrastructuur te creëren voor betalingen, humanitaire hulp te bieden en micro lending aan te bieden middels de Celo dollar. Daarnaast wordt het de Celo dollar ondersteund door een reserve van verschillende cryptocurrencies. De verwachting is dat het project volgende maand live gaat.

- Advertentie -

Libra heeft de laatste tijd veel te maken gehad met tegenslagen waardoor aanhangers hun vertrouwen verliezen in het project. De Libra coin, waarbij Facebook betrokken is, is getroffen door oppositie op het politieke toneel waarbij er aangekondigd is dat het project onder stevig toezicht en regelgeving zal vallen.

Chuck Kimble, het hoofd van de alliance, is niet bang dat het project, dat zich voornamelijk focust op de ontwikkeling van economieën uit Afrika, Latijns-Amerika en Zuidoost-Azië, hetzelfde lot zal hebben als Libra. De partij heeft namelijk nauw samengewerkt met verschillende regeringen en centrale banken.

Celo is drie jaar geleden opgericht en heeft tot nu toe $36,4 miljoen weten op te halen. De eerste gedecentraliseerde app van het platform, de Celo Wallet, is al beschikbaar om te downloaden op iOS- en Android-apparaten.

Eerder vandaag deelden we de dagelijkse koersupdate van Michiel die hij in onze omgeving voor members deelt. De situatie vroeg erom dus doe er je voordeel mee!

Zijn jouw ogen ook op de koers van bitcoin gericht? Die van onze analist David wel! In zijn meest recente column beschrijft hij dat we te maken hebben met een belangrijk moment!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.245,06 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.282,71 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.310,70 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.315,83 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.364,90 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.364,90 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.245,06 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.282,71 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.310,70 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.315,83 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...