Roy van Krieken Roy van Krieken
23/09/2021 18:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 23/09/2021 18:00

FC Emmen eSports haalt Nederlandse blockchain start-up SocialBlox binnen als nieuwe hoofdsponsor

icon-altcoins
Altcoin nieuws
fc_emmen_esports_haalt_nederlandse_blockchain_startup_SocialBlox_binnen_als_nieuwe_hoofdsponsor

SocialBlox is een relatief nieuw Nederlands social media platform dat draait op blockchain technologie. Het omschrijft zichzelf als een ‘privacy-first, all-in-one’ platform dat door middel van innovatieve blockchain technologie een revolutie op het gebied van social media wil ontketenen.

Centraal bij SocialBlox staat de gebruikerservaring. Zo kunnen gebruikers zelf kiezen wat voor content zij te zien krijgen op hun tijdlijn. Gebruikers hebben zelfs de keus om advertenties wel of niet getoond te krijgen. Daarnaast kunnen gebruikers door het voltooien van bepaalde ‘challenges’ die door elkaar worden gemaakt SBLX tokens verdienen.

SocialBlox wil in de toekomst ten alle tijden blijven innoveren en uitbreiden. Zo staat er onder meer nog een ‘reversed marketplace’ op de planning. Dit is een soort marktplaats waar gebruikers kunnen opgeven naar welke producten zij op zoek zijn en verkopers zullen hierop kunnen reageren met een voorstel. Deze marktplaats zal mogelijk gemaakt worden door smart contracts en ondersteunt eveneens de handel in non-fungible tokens (NFT).

Solana-ontwikkelaars komen bijeen wegens dringende problemen
  • icon-altcoins
    Altcoin nieuws

SocialBlox breidt uit

De afgelopen maanden heeft het project behoorlijke stappen ter uitbreiding van het bedrijf gemaakt. Zo werd een tijdje terug bekend gemaakt dat zij hoofdsponsor zouden worden van de Blockchain Expo in de RAI Amsterdam. Een gigantische evenement waar de grootste bedrijven zoals Google, IBM en Microsoft aanwezig waren.

Ook werd SocialBlox partner van Coffee IT. Dit is een IT-bedrijf uit Utrecht dat onder meer verantwoordelijk was voor de Knaek app. Deze app is razend populair onder studenten en heeft in het land al meer dan 10.000 gebruikers.

Opnieuw komt naar buiten dat SocialBlox een samenwerkingsverband is aangegaan. Dit keer gaat het om de Nederlandse voetbalclub FC Emmen. SocialBlox zal in het seizoen 2021-2022 de hoofdsponsor worden van het eSports team van FC Emmen. Dit team zal dit dit seizoen tegen andere eSports teams strijden in de Predator eLeague.

Het is duidelijk dat het team achter SocialBlox grote stappen maakt op het moment. Dit blijkt maar weer uit de nieuwe gesloten samenwerking met FC Emmen. 

Onlangs gaf de oprichter van SocialBlox, Michiel Ipenburg, een kijkje achter de schermen bij SocialBlox in een interview met Crypto Insiders. In dit interview werden enkele vragen gesteld en beantwoord over de crypto start-up.

 

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Advertentie
Advertentie